Liviu Vârciu, mai fericit ca niciodată de când e tată de băiat: "Seara, doar el îi face baie"

 Dumba Gabriela
.

De două luni, viața lui Liviu Vârciu s-a schimbat complet! Iubita lui, Anda, i-a îndeplinit un mare vis, acela de a avea un băiat. Tată extrem de grijuliu și iubitor cu toți cei trei copii ai săi, Liviu se implică activ în creșterea lor, mai cu seamă a celor mici.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Anul trecut, Liviu Vârciu spunea că este dispus să înfieze un băiat, dacă nu se va întâmpla să aibă unul. Atât de mult își dorea să fie și tatăl unui băiețel, exersând deja rolul de părinte pentru două fete. Iată că dorința i-a fost ascultată și, la sfârșitul lunii mai, Anda Călin l-a făcut cel mai fericit bărbat din lume.

Liviu abia se desprinde de băiețelul său și se mândrește nevoie mare cu copiii săi, doar proiectele profesionale ținându-l departe de ei, uneori.

„Este fericit că este tată de băiat, însă momentan nu petrece foarte timp cu el, pentru că micuțul doarme și mănâncă, iar Liviu poate să își vadă de proiectele sale în televiziune și ce mai face el. Însă seara doar el îi face baie micuțului și au timpul lor petrecut împreună. Îi mai place să-l plimbe cu căruciorul', au povestit, pentru Click!, surse din apropierea solistului.

fiica-Liviu-Varciu.1jpgfiica-Liviu-Varciu.1jpg

Liviu este înnebunit și după fiica lui cea mică, Anastasia, pe care o iubește ca pe ochii din cap. 'Este foarte atent, iar de curând, când au fost la mare, a fost foarte grijuliu să nu pățească nimic, să nu intre în apa mare și a fost un tată responsabil”, au mai adăugat sursele citate.

Recenta vacanță în familie la mare a fost un bun prilej pentru Anda să-și etaleze silueta impecabilă după două nașteri.

Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu a împlinit 18 ani

La 39 de ani, Liviu Vârciu se poate considera un bărbat împlinit, dar și un tată foarte tânăr, cu atât mai mult cu cât fiica lui cea mare, Carmina, a împlinit 18 ani. Liviu Vârciu și Ami Teiceanu au avut o aventură de o vară, pe vremea când acesta făcea parte din trupa L.A.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton