Geena Davis divorțează după 17 ani de mariaj!

 Oana Pantazi
.

Geena Davis divorțează după 17 ani de mariaj, iar pentru actriță este, din păcate, deja a patra oară când ajunge la tribunal, de data aceasta soțul actriței, Reza Jarahhy, cu 15 ani mai tânăr, fiind cel care a înaintat actele…

Geena Davis divorțează după 17 ani de căsnicie!

Geena Davis divorțează după 17 ani de căsnicie!

La 62 de ani, celebra actriță Geena Davis trece prin momente neplăcute, cel de-al patrulea mariaj al său fiind pe sfârșite. Cel mai trist este că cel care a pus capăt relației a fost soțul actriței, Reza Jarahhy, 47 de ani, bărbatul căruia actrița i-a dăruit trei copii – Kaais Steven (14 ani), Kian William (14 ani) și Alizeh (16 ani).

Citește și: Ciprian Marica este tată pentru a doua oară. Ce sex va avea bebelușul/EXCLUSIV

Înaintea lui Reza, Geena Davis a mai avut trei bărbați cu acte, actrița fiind căsătorită și cu Renny Harlin (1993-1998), Jeff Goldblum (1987-1990) și Richard Emmolo (1982-1983), mariaje de pe urma cărora nu au rezultat copii. Geena Davis a devenit mamă pentru prima oară la 46 de ani, în anul 2002, ea aducând pe lume o fetiță, iar doi ani mai târziu, spre surpriza tuturor, actrița a năcut gemeni, doi băieți.

Geena Davis și soțul ei Reza Jarrahi, pe vremea când erau fericiți (2008).

Geena Davis și soțul ei Reza Jarrahy, pe vremea când erau fericiți (2008).

Deși soțul actriței a încercat să păstreze discreția, înregistrând documentele sub numele de Rob Doe vs. Veronica Doe, veștile au ieșit la suprafață mai repede decât se credea. Conform documentelor depuse la tribunal, viitorul fost soț al Geenei Davis, chirurgul de origine iraniană Reza Jarahhy, în cererea de divorț a motivat neînțelegeri ireconciliabile, consemnând ca moment al separării data de 17 noiembrie 2017. În plus, el este cel care cere suport conjugal și custodie comună, insistând ca actrița să nu ceară suport conjugal!

Citește și: Adelina Pestrițu se mărită! Află toate detaliile despre nuntă la Interviurile VIVA!

Deși are o carieră prodigioasă – a câștigat un premiu Oscar, un Glob de Aur și a fost nominalizată la Premiile Emmy și, în plus, este și producătoare și scriitoare – Geena Davis nu a avut același noroc și în dragoste, din păcate, acum, și cel de al patrulea mariaj al său fiind pe sfârșite. Cel puțin de data asta suntem convinși că actrița nu va rămâne doar cu regretele, pentru că cel mai mare câștig al ei din relația cu Reza Jarahhy sunt cei trei copii.

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton