Adelina Pestriţu, detalii despre nunta cu Virgil Şteblea: "Tema o să fie de basm"

 Pirvu Cristina
.

Adelina Pestriţu, detalii despre nunta cu Virgil Şteblea. În exclusivitate, Adelina a povestit despre nunta cu cel care i-a furat inima. Plănuiesc totul încă de pe acum, şi nunta, dar şi botezul Zenaidei Maria, minunea lor care se va naşte în aproximativ trei luni. Declaraţii în premieră făcute de vedetă!

Nunta o vor face cu siguranţă la anul, după ce Adelina Pestriţu îşi va reveni fizic după naştere. Nu ştie dacă o să apeleze la cezariană sau o va aduce pe cale naturală pe lume pe micuţa sa. Doctorii o monitorizează şi îi oferă cele mai bune sfaturi. Botezul îl vor face cu siguranţă în luna noiembrie.

„Noi o plănuim să o facem undeva la anul, nu ştim unde se va întâmpla. Botezul în noiembrie. Am considerat că este o perioadă prielnică pentru acest botez.”

Referitor la nuntă, Adelina abia o aşteaptă. Visez la acea zi şi trebuie să fie perfectă. Nu doar că ne dorim, ci trebuie. O să fie o petrecere foarte mare. Tema o să fie basm, ceva… nu ne dorim o simplă petrecere, ci ceva special. De aceea am separat evenimentele.”

Pentru botezul micuţei, ea şi Virgil nu au stabilit încă naşii. Mai sunt aproximativ şase luni până atunci, crede că e timp suficient. „Sunt oameni care ne-au şi propus, ne-au spus să ne fie naşi. Trebuie doar să hotârîm să nu supărm pe nimeni. Trebuie să avem mare grijă să nu deranjăm pe nimeni. Contează să fim fericiţi cu alegerea.”, a declarat vedeta la Interviurile VIVA!.

 

Adelina Pestrițu a pozat sexy, în luna a șasea de sarcină! Imagini exclusive de la ședința foto pentru VIVA!

Cum a fost cerută în căsătorie Adelina Pestriţu

„Nu mă aşteptam nicio secundă să mă ceară în căsătorie. S-a întâmplat spre începutul relaţiei, înainte să rămân însărcinată. Într-una din zile îmi spune să mă urc în maşină ca să mergem să ne plimbăm. A luat-o uşurel spre mare, să ne relaxăm, să vedem cum e vremea.

L-am văzut foarte stresat şi foarte agitat pe tot drumul spre mare. L-am întrebat dacă are ceva să îmi spună. A condus cu viteză, dar am ajuns, am mers pe plajă, el la fel şi-a menţinut starea. La un moment dat se pune în genunchi, scoate inelul, o cutie cu lumină. Lumina aia bătea spre inelul pe care îl port. „Vrei să fii soţia mea?” Zâmbete multe, nejustificate, îmi venea să râd de bucurie. (…) Nu m-am gândit nicio clipă la a-mi programa evenimentele din viaţa mea.„, a mai adăugat Adelina.

Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea, interviu EXCLUSIV în VIVA! de mai. În iubire nu există „prea devreme. Îl poţi citi AICI.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton