Celebrități care au copii cu adolescente sub vârsta majoratului. Unele le-au devenit soții

 Alina Dan
.

Chiar dacă celebrul serial TV Teen Mom a făcut celebrități din tinere fete care au devenit mame, încercându-se, prin aceste exemple, diminuarea numărului de adolescente minore care aduc pe lume un copil, sunt în continuare multe exemple de nașteri la vârste fragede și chiar de celebrități care au lăsat însărcinate tinere minore.

Muzicieni, actori, atleți celebri au avut aventuri, unele doar de o noapte cu fete care nu ajunseseră încă la vârsta majoratului și pe care le-au făcut mame. Din fericire, situația nu a fost mereu așa de urâtă pe cât pare. Unele dintre aceste aventuri s-au transformat în relații serioase, de lungă durată și chiar la căsătorii la limita legalității.

Jerry Lee Lewis

Avea supranumele 'The Killer'. Pionierul muzicii rock a făcut furori în rândul tinerelor. Pe lângă performanțele muzicale notabile, un scandal l-a propulsat pe artist în topul celebrității.

În timpul unui turneu european, în 1958, presa din Marea Britanie a scos la iveală un secret: Jerry Lee Lewis a se căsătorise cu verișoara lui de gradul al treilea, Myra Gale Brown, care avea numai 13 ani. Potrivit revistei The Rolling Stone, Lewis, care pe atunci avea numai 22 de ani, a încrcat să acopere scandalul mințind asupra identității soției sale.

Dar dezvăluirile au avut un impact devastator, mai ales asupra carierei artistului care, în următorul deceniu, s-a luptat cu dependența de alcool și droguri. Lewis a încercată să rămână oarecum pe linia de plutire cu prestații minore, iar despărțirea de Myra nu i-a adus un plus de imagine.

De cealaltă parte, nici Myra nu a trecut prea ușor peste mariajul cu Jerry Lee. Deși s-a recăsătorit și a început o nouă viață alături de un alt bărbat, Myra spunea, într-un interviu, ca viața alături de Williams a fost ca 'o trecere prin foc', 'devastatoare', 'un haos permanent'.

Și era de înțeles, pentru că, ea însăși un copil, devenea mamă. La 14 ani, l-a născut pe fiul ei, Steve Allen, iar la 17 ani s-a născut fiica ei, Phoebe.

Luc Besson

Regizorul Luc Besson este cunoscut, din fericire, mai degrabă grației celebrului film 'Al cincilea element' decât faptului că a lăsat însărcinată o adolescentă de 16 ani. El avea pe atunci 30 de ani. Poate scandalul nu a fost atât de mare pentru că, atât Luc, cât și tânăra mamă, Maïwenn Le Besco, erau din Franța, unde recent, vârsta consimțământului legal a scăzut la 15 ani. Când cei doi au format un cuplu, nu era stabilită nicio vârstă în acest sens, așa că rămâneau doar principiile și conștiința care să dicteze acest gen de relații.

Într-un interviu recent acordat publicației Under The Radar, Maïwenn a dezvăluit că ea și Besson au continuat relația în Los Angeles, dar că, în cele din urmă s-au despărțit după ce Besson ar fi părăsit-o pentru Milla Jovovich, în timpul filmărilor pentru 'Al cincilea element'.

Deși Maïwenn și Luc nu au păstrat o relație după despărțire, regizorul a continuat să -și vadă fiica, pe Shanna, care i-a și fost alături.

LeBron James

Superstarul din NBA a lăsat-o însărcinată pe Savannah Brinson, iubita, acum soția lui, pe când era în ultimul an de liceu. El a terminat studiile între timp și acum este unul dintre cel mai bine plătiți jucători din NBA. În ciuda acestei stabilăți sociale, Savannah spune că încă mai are momente de panică, momente în care se simte de parcă ar fi făcut ceva greșit.

Pentru LeBron, însă, momemtul venirii pe lume a unui copil, fie el dintr-o relație cu o minoră, a reprezentat tocmai un moment de echilibru, pentru că s-a transformat în tatăl responsabil pe care nu l-a avut niciodată.

James și Brinson s-au căsătorit în 2013, iar acum au doi fii: pe LeBron Jr, în vârstă de 13 ani, și pe Bryce Maximus, de 10 ani, și o fiică, Zhuri, de 3 ani. La toată această împlinire se adaugă și frumoasa sumă de 275 de milioane de dolari, pe care sportivul a făcut-o jucând baschet.

Charlee Sheen

Dintre toate celebritățile din listă, poate doar actorul Charlee Sheen este cel mai puțin surprinzător din acest punct de vedere. Din relațiile lui cu actrițele Denise Richards și Brooke Muller au venit pe nume patru dintre celebrii săi copii: Sam, 14 ani, Lola Rose, 12 ani, (de la Denise Richards) și Max și Bob, de 9 ani, din relația cu Muller.

Însă, în 1985, Sheen și iubita lui din liceu Paula Spreet (19 ani), au avut o aventură din care s-a născut o fetiță: Cassandra Estevez – Charlie Sheen purta încă pe atunci numele lui real, Carlos Estevez.

Mai mult decât atât, 28 de ani mai târziu, Cassandra devenea la rândul ei mamă, făcându-l pe Sheen… bunic.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton