Colin Firth a venit la Met Gala cu soția infidelă...

Colin Firth a venit la Met Gala cu soția infidelă, dovedind încă o dată că dragostea învinge, după ce povestea de dragoste pe care aceasta a trăit-o cu un alt bărbat a ținut multă vreme prima pagină a publicațiilor din lumea întreagă.

Met Gala 2018 - Colin Firth și soția lui, Livia Giuggioli, s-au împăcat.

Met Gala 2018 – Colin Firth și soția lui, Livia Giuggioli, s-au împăcat.

Cei prezenți la recenta ediție a Met Gala au constatat, cu uimire, zilele trecute, că actorul Colin Firth (57) și soția lui Livia sunt tot împreună, în momentul în care cei doi s-au oprit să pozeze, zâmbitori, pe covorul roșu, în pofida problemelor de cuplu prin care au trecut în luna martie, când a ieșit la iveală povestea de amor dintre Livia (48) și jurnalistul italian Marco Brancaccia (55). Deși Livia îl prezentase pe acesta ca fiind un fost prieten, în cele din urmă s-a aflat că soția lui Firth a pus capăt, în 2016, unei relații extraconjugale de 11 luni pe care a avut-o cu italianul.

Colin și Livia, la premiera filmului

Colin și Livia, la premiera filmului „The Mercy”, februarie 2018

Soția lui Colin Firth, producătoarea de film Livia Giuggioli, a avut o aventură, acum trei ani, cu jurnalistul Marco Brancaccia, în vârstă de 56 de ani. Se pare că cei doi amanți se cunoșteau încă din adolescență, însă asta nu l-a împiedicat pe Marco să se transforme, din italian lover, în abuzator.

Marco Brancaccia, fostul amant și actualul hărțuitor al Liviei, soția lui Colin Firth.

Marco Brancaccia, fostul amant și actualul hărțuitor al Liviei, soția lui Colin Firth.

Livia și Colin s-au căsătorit pe când ea avea 27 de ani, cei doi cunoscându-se în Colombia, în 1995, pe când el filma o adaptare cinematografică pentru BBC. Iată însă că, după 21 de ani de căsnicie, actorul și soția lui au ajuns în situația ingrată de a face față împreună unor probleme create de Livia din cauza infidelității sale. Amantul Liviei, Marco Brancaccia, a declarat pentru Daily Mail că relația lui cu soția lui Colin a început în vara anului 2015, în casa din Umbria (nordul Italiei) a familiei Firth, în perioada aceea Livia dorindu-și să divorțeze de soțul ei.

Colin Firth: „M-ai făcut să sufăr, dar știu că și tu suferi'

Între timp însă, amantul a devenit inamicul public numărul 1 al familiei Firth, acesta, după ce a fost părăsit de Livia, începând să-i dea nenumărate telefoane și să-i trimită texte amenințătoare, fapt ce a determinat celebrul cuplu să depună plângere la poliție. Brancaccia a negat însă cu fermitate acuzațiile, declarând: „Am fost îndrăgostit nebunește de Livia. Am simțit că este femeia vieții mele. Am iubit-o foarte, foarte mult'. Jurnalistul a mai spus că acuzațiile la adresa lui sunt mizerii, niște invenții menite să distragă atenția opiniei publice de la adevărata dramă – faptul că soția celebrului actor a avut o aventură cu un alt bărbat, aventură care a durat 11 luni, deci nu a fost un simplu capriciu.

Totul a culminat cu momentul în care jurnalistul i-a trimis lui Colin Firth și fotografii indecente în care apare cu soția lui, iar atunci actorul decizându-se să depună plângere la poliție, dar și să-i scrie amantului Liviei o scrisoare în care i-a spus: „M-ai făcut să sufăr, dar știu că și tu suferi'. Dat fiind că soții Firth sunt căsătoriți de 20 de ani și au împreună doi fii, Luca (16 ani) și Matteo (13 ani), iar răbdarea lui Colin s-a dovedit până acum nelimitată, la momentul declanșării acestui scandal era totuși posibil ca dei doi să depășească și aceste momente delicate. După câte am constatat cu toții, acest lucru s-a întâmplat, dovadă fiind prezența lor împreună la Met Gala 2018. În ceea ce-l privește pe Barancia, acesta a fost în sfârșit acuzat pentru hărțuire și, dacă va fi găsit vinovat pentru hărțuire, va lua cinci ani de închisoare.

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton