Florin Salam amână „distracția mapamondului”. Soția lui, Roxana Dobre, a dat fanilor vestea de care se temeau toți!

 Dumba Gabriela
.

Revenirea lui Florin Salam, așteptată de fanii săi, este din nou amânată. Special pentru reîntâlnirea cu cei care îi ascultă muzica, artistul lansase o piesă, „Distracția mapamondului', care beneficiază de un clip cu buget mare, regizat de Alex Ceaușu. Însă, n-a fost să fie acum momentul și concertele stabilite pentru noiembrie și decembrie au fost reprogramate pentru ianuarie 2020.

Florin SalamFlorin Salam

Fanii lui Florin Salam sunt tot mai îngrijorați pentru starea de sănătate a artistului și se pare că se confirmă zvonurile care vorbesc despre momente nu tocmai fericire prin care trece acesta.

Salam urma să urce, din nou, pe scenă în aceste ultime două luni ale anului și avea multe concerte programate, însă Roxana Dobre a postat pe pagina sa de Facebook un anunț trist: adio concerte! Toate cântările lui Salam au fost reprogramate, iar apropiații cântărețului de manele vorbesc despre nevoia acestuia de recuperare, în urma unui an extenuant.

„Florin Salam nu este bolnav, este doar epuizat. A mai ajuns, și în alte dăți, la spital, din această cauză, el fiind epuizat după recitaluri și din cauza stresului. Dar nu, nu este bolnav, așa cum au apărut informațiile prin presă. Roxana l-a rugat să stea mai mult pe acasă, să se mai odihnească, să nu mai accepte toate cererile de concerte pe care le primește. I-a spus clar că, oricât de mulți bani ar câștiga, el nu e de înlocuit și că se teme că, la un moment dat, ar putea să îi cedeze corpul. Florin Salam i-a promis că o va asculta', spunea un apropiat al lui Salam, citat de Spynews.

Betty, fiica lui Florin Salam a vorbit și ea despre nevoia tatălui ei de a lua o pauză.

„Tatăl meu este bine! Nu s-a operat, doar că, un om, atunci când munceşte foarte mult, n-are cum să nu fie epuizat şi obosit. Este vorba de sănătatea lui, care este cea mai importantă pentru copiii lui, pentru familia lui. Oamenii care îl doresc la nunţi sau evenimente trebuie să se gândească că el s-a gândit şi la sănătatea lui. El punea cariera pe primul loc, şi apoi sănătatea”, a dezvăluit Betty Stoian la „Star Matinal de Weekend”. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton