Adelina Pestrițu a plâns după gala E! People’s Choice Awards. Vedeta nu s-a putut abține: "Nu am cuvinte..."

 Pirvu Cristina
.

Adelina Pestrițu a avut un moment de slăbiciune după gala E! Peoples Choice Awards. Vedeta s-a filmat plângând și mulțumindu-le fanilor pentru toate mesajele frumoase. Aceștia i-au transmis că ea i-a făcut mândri că sunt români. 

Adelina Pestritu a strălucit pe covorul roșu de la Los Angeles, în cadrul galei E! Peoples Choice Awards, unde i s-a înmânat încă o dată premiul Best Romanian Pop Culture Influencer 2019'.

Gala E! Peoples Choice Awards a fost cea mai tare experiență pe care am trăit-o vreodată. Ziua de ieri mi-a generat emoțîi pe care nu credeam că le pot simți vreodată și nu știam că le-am în interiorul meu. Vibe-ul de pe Covorul Roșu m-a făcut să mă nasc a două oară. Nu mi-am imaginat niciodată că pot avea parte de asemenea aprecieri la nivel internațional', declara Adelina Pestritu.

Pe același covor roșu al celebrelor premii internaționale din America au defilat Kim Kardashian, Pink, Jennifer Anniston, Adam Sandler, Gwen Stefani, Jeremy Scott, Zendaya, Jimmy Falllon, Kelly Rowland: Mi-am văzut preferațîi pe care îi adoram când ii întâlneam pe marile ecrane într-un film, late night show-uri sau reality show-uri. Nu m-aș fi gând vreodată că pot stă la diferența de câteva scaune de ei', adaugă Adelina.

Vedetă a primit și în blitzurile camerelor din Los Angeles premiul Best Romanian Pop Culture Influencer 2019, a acordat interviuri presei prezente la eveniment și a dedicat premiul comunității sale: Le mulțumesc tuturor celor care m-au votat zi de zi și au făcut acest lucru posibil. Le sunt profund recunoscătoare. Premiul este al lor. Am cea mai tare comunitatea din mediul online', a mai spus Adelina Pestritu pe covorul roșu.

Adelina Pestritu plange 1Adelina Pestritu plange 1

Adelina Pestrițu a plâns după gala E! Peoples Choice Awards

Când a ajuns la hotelul în care este cazată, vedeta a ținut încă o dată să le mulțumească fanilor. Chiar în acel moment, vedeta a izbucnit în lacrimi. A trăit o bucurie imensă pe care i-a fost greu să o exprime în cuvinte.

„Vă mulțumesc. Nu am cuvinte…”, a transmis Adelina Pestrițu pe Instagram printre lacrimi.

Mulți dintre cei care o urmăresc i-au trimis o mesaje: „Mă faci și pe mine să plâng. Ești o persoană foarte frumoasă și deșteaptă. Mulțumim că duci România mai departe…”

Foto: PR, Facebook

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton