Iubitul Andreei Marin, declarații în premieră despre relația cu Zâna: „Este o onoare și o plăcere în același timp”

 Dumba Gabriela
.

O știa de la televizor, evident, înainte să o cunoască în carne și oase, dar nu și-a imaginat vreodată că Andreea Marin va fi femeia cu care își va împărți viața. Adrian Brâncoveanu a vorbit, în premieră, despre povestea de dragoste cu fosta Zână a Surprizelor și asigură pe toată lumea că este o femeie cât se poate de naturală, care îl onorează cu prezența.

Andreea Marin a mai fost căsătorită și cu Ștefan BănicăAndreea Marin a mai fost căsătorită și cu Ștefan Bănică

„Este o onoare și o plăcere în același timp. Este mult, mult mai naturală. Mult mai naturală decât o cunosc toți ceilalți', a spus Adrian la Antena Stars, declarându-se complet fermecat de femeia care a scris istorie în televiziunea din România, odată cu formatul de succes „Surprize, suprize', pe care l-a prezentat timp de nouă ani.

Cu 10 ani mai tânăr decât Andreea Marin – ea 44 de ani, el 34- Adrian Brâncoveanu nu simte diferența de vârstă dintre ei, mai cu seamă că, diplomat de carieră fiind, el crede că nimic în viață nu este imposibil.

Relația dintre ei a început cu o prietenie, nu a fost dragoste la prima vedere, însă treptat și-au făcut loc sentimentele de iubire și acum trăiesc o poveste cât se poate de fericită.

După o perioadă în care și-au trăit dragostea la distanță, Adrian s-a mutat de câteva luni în București și acum testează, alături de Andreea, o nouă etapă a relației lor, respectiv traiul în comun.

„Nu mi-am neglijat relaţiile. Eu am dăruit foarte mult. Unii oameni merită ceea ce le dăruieşti, alţii nu se ridică la nivelul aşteptărilor. Cel mai mult îmi plac la partenerul meu de viaţă bunătatea profundă, inteligenţa, umorul şi eleganţa. Eu cred că ţine (sexul, n.r.) ţine de partenerul pe care îl ai, nu de vârstă. După 40 de ani ajungi să te cunoşti mai bine, să ştii ceea ce îţi place, în general. Am o relaţie cu omul care se ascunde în spatele funcţiei de consul, dar recunosc că este diplomat. Dacă nu o să mai fie diplomat, eu tot o să fiu cu el”, spunea Andreea Marin, în urmă cu ceva timp, potrivit click.ro.

S-au cunoscut într-un spital

Andreea și Adrian s-au cunoscut, într-un spital, într-un moment nefericit pentru diplomat.

„Eu nu mai eram dispusă să am o relaţie. Am trecut prin momente grele. L-am pierdut pe tata…Întâlnirea noastră a fost legată de sănătate. De acest necaz în familie. Nu o să intru în detalii pentru că nu este povestea mea, ci a familiei lui. A fost la un spital. Ne-am apropiat. Aproape trei ani avem de când suntem împreună. A fost dificil la distanţă. El în Africa, eu în România. (…) Nu sunt împotriva căsătoriei, dar nu mai este o prioritate pentru mine. Îi văd sensul acolo unde oamenilor li se potriveşte”, spunea, mai demult, Andreea Marin.

 

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton