Mihai Albu, la un pas să fie snopit în bătaie de Cătălin Botezatu și Adrian Minune. Un artist celebru i-a sărit în ajutor!

 Dumba Gabriela
.

În timpul celor șase ani de căsnicie cu Iulia Albu, Mihai Albu a avut multe de pătimit. În unele cazuri, a fost nevoit să-și ceară scuze în numele soției sale, iar atunci când n-a mai apucat să o facă a fost la un pas să fie luat la pumni. La propriu. Cătălin Botezatu și Adrian Minune au fost doar doi dintre cei care au sărit la bătaie, în urma criticilor distructive aduse de soția, pe atunci, a designerului de pantofi, în spațiul public.

Iulia Albu a fost în conflict și cu Adi MinuneIulia Albu a fost în conflict și cu Adi Minune

„Când a apărut copilul ceva s-a dereglat. Și-a făcut o carieră singură. Era să iau bătaie de foarte multe ori, dar să-i numesc nu-mi ajung degetele de la mâini și de la picioare. Era să iau bătaie de la toți, dar cel mai bun exemplu este Adi Minune, a vrut să mă bată cu băieții lui. M-a apărat Marcel Pavel. Am fost la aceeași masă și a vrut să mă bată.

I-a explicat Marcel Pavel că nu am nici o vină și așa am scăpat. Și Cătălin Botezatu a vrut să mă bată, dar și Rita Mureșan. Am stricat prietenii cu toți, de abia acum le-am reluat, după divorț s-au mai liniștit apele.', a spus Mihai Albu, la Acces Direct.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton