Florin Răduță, câștigătorul sezonului 5 X Factor, este grav bolnav: "Am suferit două preinfarcte într-o zi"

 Dumba Gabriela
.

Florin Răduță, câștigătorul sezonului 5 X Factor, are mari probleme de sănătate și a dezvăluit fanilor săi, pe Facebook, cu ce se confruntă în ultima vreme și de ce a fost tot mai absent de pe rețelele de socializare. Florin a decis să nu mai țină ascunse problemele sale de sănătate, datorită mesajelor fanilor îngrijorați în privința sa.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Florin Răduță suferă de o tumoare/ polip, care îi provoacă dureri grave, urmând să meargă la medic pentru o biopsie, care va stabili dacă este vorba de cancer sau nu. Acesta a povestit, pe contul lui de Facebook, cum a suferit un șoc anafilactic, iar mai apoi două preinfarcturi în aceeași zi.

florin-radutaflorin-raduta

'În ultima luna jumătate am evitat orice fel de întrebare legata de sanatatea mea pentru ca nu m-am simțit capabil sa vorbesc despre asta… dar datorita mesajelor voastre o sa fac asta…

Am făcut mai multe investigatii la stomac si…vestea care a căzut ca din cer pentru mine si pt ai mei a fost ca mi-au găsit o tumoare/ un polip din care trebuie luata biopsie ca sa vadă dacă este canceros….

De aceea nu v-am răspuns la niciun fel de întrebare, nu m-am simțit capabil, am incercat sa nu vorbesc despre asta si nu ma gândesc prea mult ca să nu ma consum…„, a postat Florin Răduță pe Facebook.

Citește și: Iubita lui Alin Oprea rupe tăcerea! Primele imagini cu Medana, femeia pentru care artistul și-a părăsit soția: ‘Basmul nostru a început din mai 2019’

Citește și: Larisa, primele declarații după întâlnirea cu Alin Oprea la Tribunal. Fiica lor a ajuns la psiholog: ‘Ne-a îmbolnăvit pe toți’

Citește și: Logodnicul Cristinei Cioran, declarații despre nașterea prematură a fetiței sale:„Ambulanța a dus-o la Spitalul Municipal’

Florin Răduță, internat la Spitalul Fundeni

Cântărețul le-a mai spus fanilor că urmează să fie internat la Spitalul Fundeni pentru o serie de analize amănunțite.

Joi dimineață urmează sa fiu internat la Fundeni la acel profesor pe care îl cautam, ca sa poată fi prelevata biopsia si sa vada cu camera ce se intampla.

Sunt stresat ca ultima data când am încercat endoscopia nu a fost bine, iar de data asta fac cu anestezie generala.Sper sa decurga bine.  Ceea ce nu am spus și mi-a arat ca trebuie sa fac ceva neaparat a fost ca dupa acel soc anafilactic in luna mai pe care l-am făcut din cauza ultimului tratament de stomac….am suferit doua preinfarcturi in aceeași zi( de aceea nu mai vedeam,nu mai puteam sa respir s.a) dupa care am reușit cu greu sa ma pun pe picioare din luna mai…

Nu cunosc motivul pentru care se intampla toate asta desi sunt atat de obosit,extenuat…dar stiu ca Dumnezeu este lângă mine! Vreau sa fac tot ce este necesar ca sa se termine cu bine indiferent de ce îmi va aduce Dumnezeu în cale.

S-au făcut 7 luni în care nu reușesc sa mananc cum trebuie,sa dorm cum trebuie, sa ma bucur de ceea ce se intampla în jurul meu. Fara sa am o zi fără stres,dureri,arsuri sau probleme.

Si simt sa zic asta :  Nu știu cât de mult s-a văzut cata munca,efortul și sacrificiile pe care le-am depus în toate aspectele vieții mele,în special în muzica…

Dar va spun acum:ca în orice a contat pentru mine am dat tot ce am avut mai bun fara sa vreau ceva în schimb,fără vreo intenție egoista si cu o dragostea nemărginită fata de oameni, Dumnezeu și fata de muzica.„, și-a încheiat Florin Răduță mesajul pe Facebook.

Florin Răduță era ospătar înainte de X Factor

Povestea lui Florin Răduţă este mai spectaculoasă decât un scenariu de film. Avea 21 de ani când s-a înscris la X Factor, în 2015, a fost crescut de bunica sa, la 18 ani a plecat în Anglia să lucreze ca ospătar şi nu a făcut nici măcar o oră de canto înainte să vină la preselecţiile „X Factor. Cu toate acestea, a reuşit să uimească juriul din prima secundă.

A avut curajul să vină în faţa tuturor la preselecţii, şi-a spus povestea şi şi-a deschis sufletul, iar asta i-a schimbat viaţa. După câteva luni în care a muncit, şi-a şlefuit talentul şi a lucrat împreună cu cei mai buni artişti din România, Florin Răduţă a câştigat al cincilea sezon „X Factor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton