Bianca Drăgușanu, despre divorțul de Victor Slav: „El a mai tras de mine”

 Mirea Roxana
.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar din iubirea celor doi a venit pe lume o fetiță, Sofia. Totuși, la doar un an de la nuntă, cei doi s-au despărțit. Recent, Bianca Drăgușanu a vorbit despre sfârșitul mariajului cu Victor Slav și a dezvăluit că el a încercat să mai lupte pentru relația lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au îndrăgostit unul de celălalt în timpul unui show de dans, de la Pro TV, mai ales că Victor Slav avea experiență, după în 2008 a câştigat cel de-al doilea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”, alături de partenera sa de atunci, Carmen Stepan.

v1-3v1-3

În anul 2013, Bianca Drăgușanu și Victor Slav își jurau iubire veșnică în fața altarului. Însă, în cazul lor veșnicia nu a durat foarte mult. La doar un an după ce au devenit soț și soție, cei doi au decis să pună punct mariajului. Acum, la 7 ani de la despărțire, Bianca Drăgușanu a vorbit despre sfârșitul poveștii de iubire dintre ea și tatăl fetiței ei. Aceasta a dezvăluit că el a mai luptat pentru ca relația lor să funcționeze de dragul fetiței, însă fără succes.

Citește și: Zanni a aflat că fratele lui s-a sinucis, după ce s-a întors de la Survivor:„L-am iubit. Nu mi-a venit să cred'

Citește și: Alexandra Diaconescu de la Insula iubirii, în depresie după ce a născut:„Nu puteam să o accept în viața mea'

Citește și: Cum se înțelege Sonia Argint cu Andreea Bălan și cu fratele ei, Tiberiu Argint:„Atunci când ne întâlnim…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ilie Năstase nu vrea să își facă testamentul:„Copiilor mei nu le lipsește nimic'

Bianca Drăgușanu, despre relația cu Victor Slav

Divorțul dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav a avut loc în anul 2014, după ce diva a fugit la Paris cu fostul ei iubit, Adrian Cristea. Bianca a spus că anumite povești de iubire sunt făcute să se termine și să Victor Slav va fi mereu prezent în viața ei pentru că au un copil împreună.

Ne-am cunoscut pe platourile de filmare, a fost o chimie între noi doi. Am fost magneți, ne-am lipit vreo 6 ani din viață. Este tatăl copilului meu, va fi prezent în viața mea și a Sofiei mult timp, ne respectăm. Am divorțat pentru că am ajuns, la acel moment, amândoi la concluzia că s-a terminat povestea. Anumite povești de dragoste sunt făcute ca să se termine, să se consume. El a mai luptat, a mai tras de mine, pentru familie. Eu, când am rămas însărcinată, chiar dacă nu eram în relațiile cele mai bune cu tatăl copilului, i-am zis: «eu acest copil îl păstrez, va fi fetiță și va fi prietena mea cea mai bună»', a declarat Bianca Drăgușanu, la „Xtra Night Show'.

Bianca Drăgușanu: „O voi susține și mă voi ruga pentru ea'

Bianca Drăgușanu o iubește necondiționat pe Sofia, fiica ei și a lui Victor Slav. Aceasta a spus că o va susține mereu pe cea mică și că se roagă pentru ca ea să reușească în viață. În plus, Bianca Drăgușanu a spus că Sofia este pasionată de tot ce vede că face ea.

O voi susține și mă voi ruga pentru ea să fie foarte înteleaptă și să facă alegerile corecte și să fie puternică, să știe ce vrea. O voi susține și voi fi prietena ei cea mai bună. Are cinci ani. E pasionată de tot ce vede la mine. dacă vede că mă machiez, e pasionată de make-up. Dacă o aduc la atelier, stă și bagă ace în manechin. Dacă sar coarda, sare și ea coarda. Dacă mă duc la sală, e pasionată de sală pentru că o iau cu mine. Umblă în tocuri. Găsește pantofii și defilează cu ei', a spus Bianca Drăgușanu despre fiica ei, Sofia.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton