Ioana Tufaru, gest emoționant pentru Anda Călugăreanu, la 29 de ani de la deces: "Ne-am rugat pentru..."

 Dumba Gabriela
.

Ioana Tufaru, fiica regretaților artiști Anda Călugăreanu și Dan Tufaru, vorbește frecvent despre regretata sa mamă, care a decedat în anul august 1992. Împreună cu soțul și fiul ei, Ioana merge des la biserică și aprinde lumânări pentru sufletul regretatei sale mame. La 29 de ani de la moartea iubitei Anda Călugăreanu, Ioana nu a uitat-o pe cea care i-a dat viață și o păstrează tot timpul în gândurile sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Zilele trecute, Ioana Tufaru a fost surprinsă la biserică din București, unde a mers împreună cu soțul și fiul ei să aprindă lumânări și să se roage pentru sufletul mamei sale, dar și pentru sănătatea familiei sale.

ioana-tufaru-la-biserica-1ioana-tufaru-la-biserica-1

Îmbrăcată în haine simple, aceasta a fost foarte atentă la băiatul ei, a avut grijă ca micuțul să îi stea mereu alături. Împreună au aprins mai multe lumânări și s-au rugat. Aceasta a declarat pentru aceeași sursă că merge des la biserică.

„Ne-am dus să aprindem o lumânare pentru cei plecați dintre noi, din familia noastră. Ne-am rugat pentru sănătate. Nu mergem foarte des, însă o dată la 2 duminici, suntem la biserică', a spus Ioana pentru ciao.ro.

Ioana Tufaru a avut grijă ca fiul ei, adică nepotul Andei Călugăreanu, să știe de existența bunicii sale, chiar dacă nu a cunoscut-o.

„Luca știe de „Doamne-Doamne”, știe că biserica e casa Lui, știe să facă semnul crucii. Aprinde lumânări pentru mamaia Anda, despre care știe că este în Ceruri, la „Doamne-Doamne„', a mai spus Ioana Tufaru.

Citește și: Logodnicul Cristinei Cioran, declarații despre nașterea prematură a fetiței sale:„Ambulanța a dus-o la Spitalul Municipal

Citeste si: Florin Răduță, câștigătorul sezonului 5 X Factor, este grav bolnav: „Am suferit două preinfarcte într-o zi”

Citește și: Andreea Mantea a fost înlocuită la emisiunea Se Strigă Darul, de la Kanal D. Cine e noua prezentatoare

Ioana Tufaru merge de 4 ori pe an la mormântul mamei

Anda Călugăreanu este înmormântată în Cimitirul Bellu din Capitală. Pe 15 august se împlinesc 29 de ani de când regretata artistă s-a stins.

Fiica Andei Călugăreanu se duce la mormânt de patru ori pe an, după cum ne-a declarat recent. Ioana împarte pachete, aprinde lumânări și îi duce flori.

„Ca de obicei, în fiecare an de Paște, vin la cimitir la mămica, cu niște pachete, aprind  lumânări, pun niște flori. Eu vin la cimitir de 4 ori pe an: de Paște, de Crăciun, pe 15 august – ziua în care a murit, și 24 octombrie – ziua ei de naștere. Mi-am asumat aceste 4 zile din an, să fie dedicate ei. Ea cum și-a dedicat 14 ani din viață cu mine, 4 zile pe an pot să mi le dedic și eu pentru ea', spunea Tufaru.

Ioana Tufaru, dezvăluire neașteptată despre mama sa

Fiica regretatei Anda Călugăreanu a devenit mamă în urmă cu 5 ani, fiind tare mândră de fiul ei despre care are numai cuvinte de laudă. Ioana Tufaru îi permite copilului foarte multe lucruri și îl lasă să aibă o copilărie normală.

La un moment dat a făcut o dezvăluire neașteptată despre relația mamă-copil, referindu-se și la mama sa, care îi dădea voie la vârsta de 15 ani să fumeze în preajma sa, lucru inacceptabil pentru ea acum.

„Deci putem să spunem că sunt o mamă înțelegătoare, dar, atenție, nu cum era mama mea. Eu la 15 ani fumam cu ea de față și nu îmi spunea nimic. Fumam amândouă!

Eu nu i-aș permite lui Luca să facă asta. Poate după 20, 25 de ani, dar nici atunci nu cred că mi-ar pica bine. Sper să nu aibă acest viciu', a povestit femeia pentru wowbiz.ro.

foto: Ciao.ro, arhivă proprie

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton