Ce vedete sunt în juriu la „Splash! Vedete la apă”. Iulia Albu a semnat cu Antena 1

 Lăstun Ana Maria
.

Producătorii emisiunii „Splash! Vedete la apă' care va reîncepe în curând, la Antena 1, au anunțat juriul. „Soarta' concurenților va fi decisă de Iulia Albu, care promite să nu puncteze ținutele vedetelor, Nea Marin care compară înotul și săriturile cu sportul vieții sale- dansul, dar și Jean De la Craiova care, întâmplător sau nu, este fost concurent „Splash! Vedete la apă'.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Iulia Albu, Nea Marin și Jean de la Craiova fac parte din juriul „Splash! Vedete la apă' care va debuta în curând pe micile ecrane. Solistul Jean de la Craiova este fost concurent în cadrul show-ului semnat de Antena 1, așa că promite să fie nu doar corect, ci și vigilent la orice greșeală, atunci când vine vorba de notarea concurenților.

Citește și: Andreea Mantea a fost înlocuită la emisiunea Se Strigă Darul, de la Kanal D. Cine e noua prezentatoare

Citește și: Iulia Albu, primele declarații despre noua emisiune de la Antena Stars: „Aduc glamour în viața ta'

Citește și: Ce emisiune prezintă Răzvan Fodor la Antena 1, după Burlacul

Citește și: Majda Aboulumosha a semnat un nou contract cu Kanal D. Ce emisiune va prezenta

Iulia Albu mărturisește că își face botezul în trustul Antena cu emisiunea „Splash! Vedete la apă' și promite să puncteze doar evoluția sportivă a participanților, nu și pe cea stilistică. Din juriul „Splash! Vedete la Apă' face parte și Nea Marin, care este destul de experimentat în ceea ce privește sportul și compară dansul cu săriturile în apă.

juriul-splash-vedete-la-apa-1juriul-splash-vedete-la-apa-1

Iulia Albu, despre locul din juriul „Splash! Vedete la apă': „Sunt onorată…'

„Sunt onorată să fac parte din acest proiect şi totodată să îmi fac botezul' oficial în cadrul Antena 1, poate nu întâmplator cu Splash! Vedete la apă.  Sunt destul de sigură că nu trebuie să punctez costumele de baie, dar nu pot să promit că mă voi abţine 100%!

Voi fi foarte atentă la partea de entertainment pe care o va aduce fiecare concurent show-ului şi mă voi asigura că voi fi cât mai obiectivă şi că voi puncta cât mai echidistant evoluţiile, asta vă pot promite! Atitudinea va conta şi ea mult în nota finală! Vara asta facem valuri la Antena 1! Fiţi cu ochii pe noi!', a transmis Iulia Albu, cu privire la noul rol: cel din juriul „Splash! Vedete la apă'.

În aceeași ordine de idei, nici Jean de la Craiova nu s-a abținut de la comentarii! Fiind concurent în cadrul emisiunii, bărbatul știe ce să urmărească la capitolul sărituri în apă și, față de ceilalți doi colegi, le-a oferit și câteva sfaturi viitorilor concurenți.

„Eu le spun doar atât, din prima zi când ajung la bazin să cerceteze tot, să urce la trambuline, să se obişnuiască bine cu înălţimea, să privească de multe ori înainte să încerce să sară, ca să îşi învingă orice teamă! Pentru că sigur vor exista concurenţi care la trambulina de 10 m se vor apropia uşor de margine, întocmai ca Mr Bean! Voi fi dur ca jurat, cu siguranţă, pentru că acolo nu te joci, nu ţii cont de prietenie! Desigur, spun asta acum ca să mai aud şi eu o dată!', a precizat Jean de la Craiova.

Nea Marin, singurul împătimit al sporturilor din juriu!

Din juriul „Splash! Vedete la apă' face parte și Nea Marin, o figură marcantă a postului Antena 1. Bărbatul este recunoscut în țară pentru pasiunea pe care o are pentru dans, care i-a adus numeroase reușite la diferite concursuri din România. Atent la detalii, Nea Marin este observatorul fin din juriul „Splash! Vedete la apă', gata să îi depuncteze pe concurenți pentru cea mai mică greșeală.

„Voi puncta săriturile cele mai adevărate, pentru că întocmai ca în dans, unde avem piruete, la sărituri avem şuruburile. Duplu şurub, triplu şurub, însă dacă lipseşte piuliţa numită creativitate, nu e ce trebuie!Ca jurat nu voi fi neapărat dur, dar voi fi, cum mă ştiţi, foarte corect! Cine sare perfect, va primi notă bună, cine nu, are de aşteptat!', a declarat Nea Marin.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton