Florin Busuioc, de nerecunoscut în rolul unui fierar dac. Joacă în filmul "Secretul lui Zorillo"

 Dumba Gabriela
.

În această perioadă, Florin Busuioc se împarte între televiziune și film pentru că a acceptat rolul unui fierar dac în filmul „Secretul lui Zorillo”, produs de prietenii lui Alin Panc, Alexandru Pop și Cosmin Seleși. Busu de la Meteo este greu de recunoscut în acest rol, ca și ceilalți actori de altfel, toți cu bărbi mari și haine de daci.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Florin Busuioc a suferit un infarct în noiembrie 2018, pe scena Filarmonici Oltenia din Craiova, dar acum se simte foarte bine și se împarte între Meteo și cinematografie.

1-4-1024×10241-4-1024×1024

„Este posibil să mă întorc și la teatru, din toamnă. Deja m-a anunțat impresarul că a luat săli de spectacole. Acum, să vedem, sper să se poată juca. Depinde foarte tare de condiții și de dorința oamenilor de a intra în sălile de teatru. Noi vom fi acolo”, a spus Busu, care prezintă în continuare rubrica Meteo de la Pro TV.

În ultimul an, în paralel cu job-ul de la PRO TV, Florin Busuioc a fost solicitat de actorul Alin Panc să joace în două filme pe care le-a produs în pandemie. Este vorba despre comediile „Pup-o, mă! 2” și „Secretul lui Zorillo” („The Dac Side of the Moon”).

În primul film joacă un pădurar, iar în cel de-al doilea, un fierar.

„Florin Busuioc îl joacă în «Secretul lui Zorillo» pe fierarul dac Weterbestos. Este o plăcere și o bucurie de fiecare dată să lucrezi cu Busu, mai ales când avem și vreme bună. De fecare dată plouă numai în pauzele de masă, aveam expertul cu noi, glumeam noi”, a povestit Alin Panc, producătorul filmului pentru Click!.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, după ce s-a amânat divorțul:

Citește și: Oana Roman, mai fericită ca oricând după ce s-a împăcat cu Marius Elisei:

Citește și: Nicole Cherry, primele declarații despre nuntă:

Busu este foarte fericit că face parte din acest proiect, mai ales că a lucrat în natură, cu o mulțime de colegi de breaslă, cu care a mai colaborat.

„Vara trecută am lucrat la «Pup-o, mă! 2» și vara asta am lucrat la filmul cu dacii'.

A fost absolut senzațional, am întâlnit o echipă asemănătoare, pentru că Alin Panc, Alexandru Pop și Cosmin Seleși sunt producătorii acestor două filme.

M-am întâlnit cu oameni dragi, pe care-i cunosc de multă vreme. Întodeauna lucrurile alături de Sandu Pop și Alin Panc sunt senzaționale, pentru că sunt niște băieți care știu ce vor, știu să facă filme de comedie și a fost senzație„, a mărturisit Florin Busuioc.

Și Frankfurt de la Vacanța Mare joacă în „Secretul lui Zorillo'

Iulian Ilinca, Frankfurt de la Vacanța Mare, filmează în această perioadă la Geoagiu-Băi, pentru „Secretul lui Zorillo', în regia lui Robert Popa. Pe personajul sau îl cheamă Pesmetis și că este la fel de haios precum Frankfurt.

„Frankfurt este pe punctul de a ieși la pensie, apar alte personaje. Mă puteți vedea în piesa „O noapte furtunoasă', la teatrul Excelsior, dar sper să primesc și alte oferte.

Acum am terminat de filmat pentru „Secretul lui Zorillo' cu o echipă extraordinară, cu o mulțime de profesioniști, cu multe costume senzaționale și pot să spun că m-am simțit foarte bine. Sper să vedem cât mai repede filmul. După acest proiect sper să-mi iau o vacanță și aștept noi oferte', a spus declarat actorul pentru Click!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton