Gabriela Cristea a început o nouă dietă, după ce a slăbit 25 kg. Cu ce a înlocuit cartofii prăjiți

 Dumitrache Medeea
.

Gabriela Cristea este hotărâtă să revină la silueta de model și a anunțat că a început o nouă dietă. Vedeta le-a arătat fanilor ce produse și-a cumpărat, dar și cu ce a înlocuit cartofii prăjiți. Soțul ei, Tavi Clonda, este cel care o ajută și o susține în acest demers.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea s-a confruntat cu fluctuații de greutate, mai ales după cele două sarcini. Însă vedeta a reușit să dea jos kilogramele acumulate. Acum, prezentatoarea TV s-a apucat de o nouă dietă.

gabriela-cristea1gabriela-cristea1

Bruneta le-a arătat fanilor de pe Instagram câteva produse noi pe care le-a cumpărat pentru noua dietă. Gabriela Cristea a dezvăluit și cu ce a înlocuit cartofii prăjiți.

Gabriela Cristea a intrat la dietă

După ce a divorțat de Marcel Toader, Gabriela Cristea a trecut printr-o transformare impresionantă și a ajuns, la acea vreme, să aibă un trup de fotomodel.

În timpul celor două sarcini, Gabriela a acumulat mai multe kilograme, dar a reușit după ce a născut să le dea jos. Acum, vedeta a început să țină o nouă dietă, dorind să ajungă din nou la trupul de invidiat.

Gabriela Cristea le-a arătat fanilor de pe Instagram că a înlocuit cartofii prăjiți cu cartofi la cuptor, bine condimentați.

Citește și: Cum arăta Gabriela Cristea la începutul carierei!

Citește și: Cum arată Gabriela Cristea nemachiată, la 46 de ani.

Citește și: Iasmina Hill, soția milionarului Bradford Hill, a născut!

Citește și: Nadia și Cristian Comănici de la Puterea Dragostei s-au despărțit:

Sunt cartofi prăjiți de dietă, pe care am să-i prăjesc la cuptor. Îi băgăm la cuptor și nu sunt cartofi prăjiți sunt doar cartofi de dietă', a spus Gabriela Cristea pe Instagram.

Vedeta TV are mare noroc cu soțul ei care o ajută și o sprijină în demersul ei. Tavi Clonda a ajutat-o să arate internauților ce noi produse și-a cumpărat pentru dietă.

„Cereale fără zahăr, ceea ce este foarte ok. Biscuiți fără gluten, foarte buni. Și biscuiți fără zahăr', sunt produsele cumpărate de Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea a slăbit 25 de kilograme

Gabriela Cristea a reușit să slăbească 25 de kilograme, însă nu peste noapte și nici ca prin minune, ci urmând niște reguli alimentare simple, dar eficiente. Vedeta a mărturisit că a avut obezitate de gradul 1, iar această situație a împiedicat-o să se simtă bine în pielea ei.

„Am avut undeva pe la 86 de kilograme și aveam obezitate de gradul 1. Când ai 150 de kilograme sau mai mult, ajungi la un grad mai mare de obezitate și cred că asta ar trebui, de fapt, spus. Obezitatea nu înseamnă peste 100 de kilograme. Sunt mulți oameni care ar trebui să-și ia măsurile de precauție. Eu vorbesc acum din perspectiva femeii'.

A fost un exercițiu de voință. de autosugestie, pentru că am început să vorbesc cu mine. Nu aveam o problemă cu oamenii din jurul meu – ei ma acceptau, soțul meu mă iubește necondiționat. Doar că eu nu mă simțeam confortabil nici fizic și nici psihic. Am două fete mici și m-am gândit că trebuie să fiu tânără, proaspătă, în putere pentru ele', spunea Gabriela Cristea anul trecut.

Gabriela Cristea le-a arătat fanilor că se confruntă cu problema vergeturilor, după cele două sarcini, dar și după efectul yo-yo, adică îngrășări și slăbiri repetate.

„Viata e facuta din momente si momente. Sunt momente cand stralucesti, momente cand frumusetea fizica trece pe locul doi, pentru ca alte impliniri sa-si faca loc in viata ta, dar si momente cand trebuie sa te refaci fizic. Eu le-am parcurs cu bucurie pe toata, iar acum incerc sa ma refac fizic dupa cele doua nasteri si un surplus de kg care au lasat semne vizibile pe corpul meu: vergeturile.', scria Gabriela pe Instagram.

Gabriela recunoaște că are și ea probleme, însă a reușit, în timp, să scape de o mare parte din vergeturi folosind cosmetice speciale. Totodată, când era însărcinată, ea folosea des pentru zona burții cu ulei de cocos sau de argan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton