Jennifer Lopez se mărită cu Ben Affleck! Când va avea loc nunta

 Oana Pantazi
.

După ce, acum aproape 18 ani, au fost la un pas de căsnicie, timp în care au avut alte relații și au devenit părinți, Jennifer Lopez se mărită în sfârșit cu Ben Affleck, bărbatul de care s-a despărțit chiar în preajma nunții. Iată însă că destinul i-a adus din nou împreună, mai deciși ca niciodată să formeze o familie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În lumina ultimelor evenimente, vestea că Jennifer Lopez se mărită cu Ben Affleck nu mai este surprinzătoare, deși, în urmă cu doar câteva luni, fanii se așteptau să o vadă măritată cu alex Rodriguez… Iată însă că, după aproape două decenii, cei doi foști logodnici s-au reunit și au mai dat o șansă relației lor. Mai mult, Ben Affleck are de gând să-și ceară iubita de soție curând, așadar deja bat clopotele de nuntă.

Jennifer Lopez se mărită cu Ben Affleck de ziua ei

Vestea că Jennifer Lopez se mărită cu Ben Affleck este una îndelung așteptată de fanii cuplului care, pe vremuri, fusese poreclit Bennifer. Jennifer Lopez (51) și Ben Affleck (48) au format pe vremuri unul dintre cele mai glam cupluri de la Hollywood. Erau tineri, frumoși, celebri și bogați, iar după ce ea a primit inelul de logodnă toată lumea se aștepta să bată clopotele de nuntă. În loc de asta, a urmat o despărțire neașteptată… Și mai neașteptată a fost împăcarea lor, după 17 ani, când nimeni nu se mai aștepta.

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, din nou împreună, la 17 ani de la despărțire? Cum au fost surprinși de paparazzi

Citește și: Carmen Brumă, totul despre relația cu Vlad, fiul ei și al lui Mircea Badea: „Seamănă mai mult cu Mircea”/ EXCLUSIV

Citește și: Sebastian Chitoșcă, primele declarații după eliminarea de la Survivor: „Îmi vine să plâng de nervi'

Citește și: Parastas impresionant în memoria lui Ion Dichiseanu. Ce a adus familia la mormântul regretatului actor

Citește și: Raluca Pastramă a atras toate privirile la botezul nepotului său.Chiar și Pepe i-a dat like

Iată însă că în viața lor a venit un moment în care au fost liberi de obligații în același timp, iar cuplul s-a reunit. Conform apropiaților cuplului, citați de publicația Closer, actorul este pregătit să îi pună din iubitei sale marea întrebare. Iar acest lucru se va petrece, se pare, în ziua în care Jennifer Lopez va împlini 52 de ani.

„Ben dorește să dea dragostei sale de lungă durată o nouă șansă și plănuiește o cerere în căsătorie romantică de ziua artistei, care va împlini 53 de ani pe 24 iulie”, a mărturisit sursa.

Cei doi au fost logodiți în 2002, an în care Ben Affleck a cerut-o de soție pe Jennifer Lopez cu un inel spectaculos, cu un diamant de 6,1 karate, la doar două luni după ce deveniseră un cuplu.

Din păcate, cu puțin timp înainte de nuntă, relația lor a luat sfârșit, atât JLo, cât și Ben dând vina pe intruziunea presei…

JLo și Ben nu-și mai ascund iubirea

După despărțirea lor neașteptată, de acum 17 ani, a urmat o împăcare și mai neașteptată, cu atât mai mult cu cât fanii așteptau o altă nuntă… Dar iată că Jennifer Lopez se mărită până la urmă cu Ben Affleck. Asta deși, între cele două evenimente, JLo și Ben nu au interacționat deloc. Din 2005 până în 2018, actorul a fost însurat cu Jennifer Garner, care i-a dăruit trei fiice, în timp ce JLo a fost măritată de trei ori – cu Ojani Noa, Cris Judd și Marc Anthony (căruia i-a dăruit gemeni) și a fost logodită cu Alex Rodriguez.

La scurt timp după ce au fost surprinși de paparazzi în timp ce evadau spre o destinație retrasă din Montana, Jennifer Lopez și Ben Affleck, care la început au fost extrem de discreți în privința relației lor, și-au confirmat legătura în mod neașteptat. Cei doi au fost fotografiați recent în timp ce mergeau îmbrățișați spre restaurantul Wolfgang Pucks din West Hollywood, California. Mai mult, JLo și iubitul ei i-au regalat pe cei din jurul lor cu o mulțime de gesturi tandre. În timp ce el o cuprisese pe după umeri, ea îi ținea strâns de mijloc, cuibărindu-și capul la pietul lui.

Foto: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton