Connect-R s-a confruntat cu depresia după ce fiica lui a fost la un pas de a-și pierde viața: „Era intubată, ne-a nenorocit”

 Dumitrache Medeea
.

Connect-R s-a confruntat cu depresia și a fost la medici psihologi după cea mai mare dramă din viața sa. La doar un an după ce s-a născut, fiica sa, Maya, a fost la un pas de a-și pierde viața, dezvoltând mai multe probleme de sănătate și complicații. Artistul a povestit cum a reușit să treacă peste această cumpănă a vieții.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

La doar un an după ce s-a născut fiica sa, Connect-R a trecut printr-o dramă cumplită. Cea mică a ajuns să fie intubată și a fost la un pas de a-și pierde viața. Totul a pornit de la un vaccin, după cum susține artistul.

connectr1connectr1

Acum, artistul a povestit tot ce s-a întâmplat la acel moment. Connect-R s-a confruntat cu depresia din această cauză și a fost la mai mulți medici psihologi, însă nu aceștia l-au ajutat să-și revină.

Fiica lui Connect-R a dezvoltat probleme de sănătate de la un vaccin

Connect-R a povestit, în cadrul unui podcast, cumplita dramă prin care a trecut la scurt timp după ce fetița sa s-a născut.

După ce i s-a administrat vaccinul de 1 an, Maya s-a îmbolnăvit și a ajuns să fie intubată pentru mai mult timp. În acel moment, artistul și-a dat seama care sunt adevăratele drame ale vieții și a intrat în depresie.

Citește și: Connect-R și Shift participă la Asia Express 4:

Citește și: Cum s-a schimbat Connect-R după super hit-ul „Vara nu dorm”:

Citește și: Nicole Cherry, primele declarații despre nuntă:

Citește și: Monica Gabor, mesaj dureros la 1 an de la moartea tatălui:

S-a îmbolnvit de la un vaccin, când a făcut vaccinul de 1 an, pe fondul unei otite, i-a scăzut imunitatea aproape de 0, era intubată, ne-a nenorocit, și atunci practic a început momentul meu de depresie'.

Din cauza fricilor acumulate și a depresiei, Connect-R și-a dat seama că nu poate trece peste această cumpănă fără ajutor. Artisul a apelat la mai mulți medici psihologi, însă nu i-au fost de folos la nivelul la care spera.

Până atunci nu puteai, nu aveai cum să mă clintești și a venit copila asta Maya să-mi arate în ce iluzie trăiam eu, că asta înseamnă iluzie. Acolo au năpădit toate fricile, m-a terminat, am fost la psihologi, n-am reușit mare lucru', a spus Connect-R.

Artistul a explicat că rugăciunile și apropierea de Dumnezeu au fost cele care l-au ajutat să scape de depresie: „Totuși rugăciunile și Hristos cred că m-a scos de acolo, dar ele tot au continuat până acum ceva timp când am aflat ce sunt cu adevărat, iar de atunci au dispărut toate fricile'.

Connect-R și Misha au divorțat

La scurt timp după ce au devenit părinți, dar și după lovitura primită de la viață, Connect-R și Misha au decis să pună capăt casniciei lor.

Deși au divorțat, cei doi încă petrec foarte mult timp împreună, ba chiar, uneori, locuiesc în aceeași casă. De dragul copilului, Connect-R și Misha își organizează și vacanțe împreună.

De-a lungul timpului, fanii s-au întrebat de mai multe ori dacă nu cumva cei doi s-au împăcat, mai ales că se fotografiau ca și cum încă ar forma un cuplu.

Este un copil minunat, bun, e un copil foarte receptiv, ascultător cu bun-simț și crescut foarte bine, iar asta i se datorează mai mult Mishei decât mie, pentru că ea a stat foarte mult lângă ea. E un copil care ne surprinde foarte mult. La lecții, este un copil foarte muncitor, silitor, iar din punct de vedere muzical este peste amândoi', povestea Connect-R în urmă cu puțin timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton