Flirtul a alungat-o pe Eva din rai

 Revista VIVA
.

Flirtul a alungat-o pe Eva din rai

Flirtul a alungat-o pe Eva din rai

Zvonurile care-l plasau pe baschetbalistul Tony Parker in bratele unei blonde pe care-o sorbea din priviri, au determinat-o pe Eva Longoria sa-i spuna ADIO. Actrita din serialul Neveste disperate' a aflat din Page Six ca iubitul ei, starul echipei San Antonio Spurs, s-a afisat cu fosta lui prietena in clubul Marquee din New York, in vazul unor vedete ca Leonard DiCaprio, Sir Mick Jagger si Bono de la U2.

Desi Tony a jurat ca n-a facut decat un inocent schimb de numere de telefon cu blondina in chestiune, Eva pare sa se fi saturat de problemele' pe care le pune celebritatea sportivului de 24 de ani.

Reprezentantul ei a declarat celor de la New York Post ca actrita-i ramane in continuare loiala lui Tony, insa, majoritatea publicatiilor dau ca sigura despartirea lor, data fiind diferenta de varsta si succesul nebun pe care-l are baschetbalistul la femei.

Editor Anca Macoviciuc.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton