Flick și Denisa Filcea sărbătoresc doi ani de căsnicie. Ce poezie a compus Flick: „Cât de norocoși suntem”

 Ifrim Georgiana
.

Flick și Denisa Filcea sărbătoresc doi ani de căsnicie. În 2020, cei doi au făcut cununia civilă, iar nași le-au fost Daniel Buzdugan și soția acestuia, Monica. Evenimentul a avut loc pe o plajă din Creta, în timp ce cununia religioasă a avut loc în Oradea. Recent, cei doi au devenit părinții unei fetițe superbe, care poartă numele Eva Maria.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Flick și Denisa Filcea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi sărbătoresc doi ani de când și-au unit destinele și, așa cum și-au obișnuit fanii, au marcat această zi prin câteva declarații emoționante. Pe rețelele de socializare, Denisa și Flick au postat câteva imagini împreună, pentru a marca doi ani de la momentul în care s-au căsătorit. Mai mult, Domnul Rimă i-a dedicat soției sale câteva versuri în care îi mulțumește că i-a fost alături în tot acest timp.

flick-1flick-1

Flick și Denisa Filcea sărbătoresc doi ani de căsnicie. Cei doi formează un cuplu consolidat și sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți. Frumoasa soție a omului de radio a adus pe lume o fetiță în luna iunie.

Citește și: Denisa Filcea a postat o imagine cu fiica ei și a stârnit un val de reacții. Ce a pățit:„Nu credeam că va veni și ziua în care…'

Citește și: Flick și Denisa Filcea și-au botezat fetița într-un loc special:„Ne-am dus comoara în fața lui Dumnezeu'. Imagini de la eveniment

Citește și: Jo și Juno s-au despărțit definitiv, după 4 ani de relație. Primele declarații ale artistei:„Atunci devenea toxic, mi-am dat seama că am obosit'

Citește și: Alexandru Ciucu, primele declarații după despărțirea de Alina Sorescu:”În principiu sunt…”

Flick și Denisa Filcea sărbătoresc doi ani de căsnicie

Pe conturile lor de Instagram, cei doi au postat mai multe imagini și videoclipuri de la o petrecere. Flick i-a scris soției sale câteva versuri emoționante, în care îi mulțumește că a ales să-i devină parteneră pe viață.

„Mulțumesc, iubita mea

Fiindcă mi-ai răspuns cu „DA'

De doi ani mergem pe-un drum

Unde suntem trei acum

Din august pentru totdeauna Te iubesc!', a scris fostul om de radio pe InstaStory.

Ce i-a transmis Denisa Filcea soțului ei

La rândul ei, Denisa Filcea a scris un mesaj pe rețelele de socializare. Cu ocazia împlinirii a doi ani de căsnicie, cei doi au fost prezenți la o petrecere unde a cântat Loredana Groza. Artista a fost cea care a întreținut atmosfera la nunta celor doi.

Evenimentul a fost unul discret, având în vedere restricțiile impuse în contextul pandemiei de coronavirus, la care au participat puțin peste 30 de invitați.

„Cât de norocoși suntem! La nunta noastră a cântat Loredana Groza. Azi aniversăm 2 ani de căsnicie alături de ea', a scris vedeta pe InstaStory.

Flick și Denisa Filcea și-au botezat fetița

La mijlocul lunii august, cei doi părinți și-au botezat fiica. Evenimentul a avut loc într-un loc deosebit, mai exact în satul în care a copilărit domnul Flick. Micuța Eva Maria a fost creștinată în cristelnița în care au fost creștinați și tatăl, bunica și străbunicul ei.

„Ne găsim, când vine seara,

Fericiți și ea și eu

Pentru că ne-am dus comoara

În fața lui Dumnezeu.

Azi ne-am botezat fetița, pe Eva-Maria, la biserica Sfânta Maria, din satul în care am copilărit, în cristelnița în care am fost creștinat și eu, și mama, și acum 100 de ani și bunicul meu’, a scris Flick pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton