Ce temeri are Cornel Palade legate de participarea la Sunt celebru, scoate-mă de aici!: „Tinerețea îți dă numai certitudini”

 Ifrim Georgiana
.

Ce temeri are Cornel Palade legate de participarea la Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Actorul este unul dintre cei 12 concurenți care participă la aventura din Republica Dominicană. Acesta a mărturisit că unul dintre motivele pentru care a acceptat să ia parte la această „aventură mare' este faptul că își dorește să fie văzut într-o ipostază cu totul nouă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Alături de Cornel Palade, printre celelalte celebrități care participa la Sunt celebru, scoate-mă de aici se numără Lidia Buble, Anisia Gafton, Tania Popa, RUXI, Mara Bănică, Bia Khalifa, Giani Kiriță, Paul Diaconescu, Cristi Mitrea, Alex Bogdan și Răzvan Botezatu. Comediantul este cel mai vârstnic concurent, la 70 de ani acesta urmând să-și testeze limitele într-unul dintre cele mai dure reality show-uri.

cornel-3cornel-3

Ce temeri are Cornel Palade legate de participarea la Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Într-un interviu recent, actorul a mărturisit că are multe „îndoieli', însă va câștiga experiențe pe care le va trece „în albumul vieții sale'.

Citește și: Fata lui Cornel Palade a fost dată afară din casă și lăsată cu hainele în stradă:'M-au dărâmat'

Citește și: Cum a început prietenia dintre Romică Țociu și Cornel Palade:„La noi va fi până când moartea ne va despărți'

Citește și: Luca Reghecampf a cerut-o în căsătorie pe Asiana Peng. Ce îi reproșează cuscra lui Reghe:”Vă invit cu toată dragostea…”

Citește și: Alex Bobicioiu, replici acide la adresa lui Zănoagă. Cei doi se vor lupta în cușcă:”Du-te la oi, țapule”

Ce temeri are Cornel Palade legate de participarea la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Actorul a mărturisit că participarea la unul dintre cele mai dure reality show-uri îi provoacă multe temeri și îndoieli. Acesta va trece prin probe dificile și își va testa capacitatea de adaptare într-un mediu cu totul nou.

„De orice îmi e teamă. Tinerețea îți dă numai certitudini. Cu cât înaintezi în vârstă, cu atât ai mai multe îndoieli. Poate să fie altfel față de cum știi tu. Un om este o lume. Eu vin cu lumea mea, cea a lui Cornel Palade, și mă întâlnesc cu alt om, care vine cu lumea lui.

Ce se întâmplă în acest moment? Un om este o lume, doi oameni reprezintă trei lumi. Odată ce lumea mea s-a întâlnit cu lumea ta, se formează lumea noastră. Ce chestie fantastică: avem șansa, de fiecare dată, să luam viața de la început', a spus actorul potrivit ego.ro.

„Plec într-o aventură mare'

Cornel Palade a recunoscut că este un spirit aventurier. Despre provocarea din Republica Dominicană, acesta a mărturisit că nu este „aventura vieții', în schimb, reprezintă o experiență inedită, în care își va testa limitele fizice și psihice.

„Mi-a plăcut mereu să citesc. Eram puști și l-am descoperit pe Mark Twain. Am citit „Aventurile lui Tom Sawer și Huckleberry Finn' și am rămas cu niște sechele după cartea aceea. M-am apucat să sap după comori. Am făcut o groapă de 5-6 metri ca să găsesc o comoară și a căzut vaca unui vecin și a murit acolo, în groapă. A trebuit să se ducă tata, să ia vaca, să o plătească.

Sigur că mi-am luat tocul de bătaie necesar. Și multe, multe alte aventuri…Acum plec într-o aventură mare. Nu cred că este aventura vieții, dar este ceva deosebit, special, să mă văd într-un loc în care nu am fost niciodată, să fiu supus unor presiuni și probe. Probele sunt criminale, grele, dureroase. Sper să am atât sânge să pot să las pe câmpul de luptă și să înnobilez drept regele junglei', a adăugat actorul potrivit sursei citate.

Sursă foto: Arhiva Viva!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton