Roxana, soția lui Florin Salam, adevărul despre starea lui de sănătate: "Eu aș fi cea mai fericită dacă s-ar retrage"

 Laciu Andreea
.

Roxana Stoian, soția lui Florin Salam, a decis să rupă tăcerea și să spună adevărul despre starea de sănătate a manelistului. După ce a revenit acasă, anunțase un super concert în care urma să apară pe scenă, alături de fiica lui, Betty. Cu toate acestea, artistul nu și-a mai făcut apariția deloc în cadrul evenimentului, spre dezamăgirea fanilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Fanii artistului s-au îngrijorat după ce s-a scris în presa din România că acesta ar fi murit. Cei din familie, iar apoi chiar și Florin Salam, au infirmat acest zvon. Mai mult decât, manelistul și-a bucurat admiratorii după ce i-a anunțat că va apărea într-un concert, în care va cânta câteva piese cu fiica sa, Betty. Atunci când acest lucru nu s-a întâmplat, mulți s-au întrebat dacă acesta se retrage cumva din muzică.

roxana-dobre-florin-salam-1roxana-dobre-florin-salam-1

Soția lui Florin Salam dezvăluie adevărul despre starea lui

Roxana a rupt acum tăcerea la TV, după ce soțul ei nu s-a mai prezentat la concert. Ea neagă zvonurile conform cărora manelistul are de gând să se retragă din muzică.

„Cred că eu aș fi cea mai fericită să se retragă. Glumesc! Soțul meu nu se va retrage niciodată și, atunci când o va face, o va face frumos, așa cum este meritul lui după atâta muncă. Încă nu și-a revenit în totalitate, însă se simte oboseala și acum, dar, cu ajutorul lui Dumnezeu și cu ajutorul cuiva care vine acasă la noi și se ocupă de el, va fi bine în curând.

El este un bărbat puternic și un om muncit. Am trecut cu bine peste toate momentele acelea grele, dar s-a dramatizat puțin situația, pentru că așa suntem noi, românii. Am trecut cu bine peste tot, am luat ce a spus medicul și a fost ok”, conform Antena Stars, citat de Wowbiz.

Citește și: Cum a ajuns Omar Arnaout, câștigătorul Next Star, să colaboreze cu Alex Velea și cu Florin Salam: „Mi-a căzut cerul în cap'

Citește și: Teo Trandafir, adevărul despre competiția cu Andreea Marin și Mihaela Rădulescu: „Publicul din România aștepta niște frumuseți inteligente”

Citește și: Florin Salam, primele imagini după externare. Cu ce gest romantic a surprins-o pe Roxana Dobre

CItește și: Carmen Negoiță s-a despărțit de iubit. Primele declarații: „S-a terminat de când ne-am…'

Ce spunea Betty despre tatăl ei, înainte de concert

Înainte de cântarea la care manelistul nu s-a mai prezentat, fiica lui spunea că este foarte entuziasmată și că abia așteaptă acest moment.

„Am mari emoții, e prima oară când urc pe scenă împreună cu tata. Vom cânta două piese împreună. În rest, eu îmi voi cânta piesele din repertoriul meu, tata pe ale lui. Vom repeta și-n seara asta, ne pregătim ca totul să iasă bine. Vom face și ceva caterincă pe scenă. Nu am mai cântat dinainte de pandemie, vreau ca acum să mă ocup de mine.

Tata mă ajută, dar eu nu vreau să-l implic în cariera mea. Sunt încăpățânată. Am tot avut vacanță, gata, s-a terminat, acum vreau să muncesc. La 12 noaptea va fi și ziua mea de naștere, o vom sărbători împreună. Voi lua și băiețelul la spectacol. Am cel mai grozav tată din lume. Toți suntem bine acum’, a declarat Betty pentru playtech.ro.

„E o bucurie când se întâlnesc, de nedescris. Deseori mi se pare că și cântă împreună. Ba chiar aș putea jura că Matthias e cel care dă tonul, că încearcă să-l învețe pe tata să cânte. Îi seamănă foarte mult, sunt și născuți în aceeași zi’, a mai dezvăluit Betty Salam, pentru sursa citată anterior.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton