Flick și Denisa Filcea și-au botezat fetița într-un loc special: „Ne-am dus comoara în fața lui Dumnezeu”. Imagini de la eveniment

 Miniosu Alexandra
.

Flick și Denisa Filcea și-au botezat fetița. Fericitul eveniment a avut loc duminică, 14 august 2022, într-un loc de-a dreptul deosebit. Fostul prezentator de la Antena Stars, cunoscut și ca Domnul Rimă, a ales ca fiica lui să fie creștinată în satul în care a copilărit. În plus, Eva Maria a primit Taina Botezului în aceeași cristelniță ca celebrul ei tată. Iată primele imagini!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Weekend-ul trecut, Flick și Denisa Filcea și-au botezat fetița. Așadar, duminică, 14 august, a fost mare sărbătoare în familia lor. De ieri, micuța Eva Maria a devenit creștină. Și nu într-un loc oarecare. Aceasta a fost botezată în satul în care a copilărit și a fost botezat tatăl său. Chiar Domnul Rimă a făcut dezvăluirea, într-o confesiune emoționantă din mediul online.

flick-denisa-filceaflick-denisa-filcea

Flick și Denisa Filcea sunt în culmea fericirii. La câteva luni după ce au devenit părinți, un alt eveniment important a avut loc în viața lor. Duminică, 14 august, aceștia și-au boteat fiica, pe Eva Maria. Iar pentru că era păcat să țină această bucurie doar pentru ei, le-au împărtășit-o și fanilor prin mai multe imagini postate pe rețelele de socializare.

Citește și: Prima imagine cu fetița Denisei Filcea și a lui Flick:”Prin tine se explică Dumnezeu”. Cum arată Eva Maria

Citește și: Denisa Filcea, prima imagine după naștere. Ce mesaj a transmis soția lui Flick:”Opera de artă pe care…”

Citește și: Andreea Antonescu e însărcinată. Prima imagine cu burtica de gravidă:”A doua minune din viața mea”

Citește și: Câți bani câștigă Inna.Cum au ajutat-o Delia, Carlas Dreams, Antonia, dar și influencerii să devină milionară în euro 

Flick și Denisa Filcea și-au botezat fetița

Fericita veste a fost dată de Flick. Omul de radio, cunoscut și ca Domnul Rimă, a postat o imagine emoționantă cu el, soția lor, Denisa Filcea, și fiica lor, Eva Maria. Aceasta a fost însoțită de un mesaj soecial, în rime, cum de altfel ne-a obișnuit.

Printe altele, Flick a dezvăluit că fiica lui, Eva-Maria, a fost botezată la biserica Sfânta Maria, din satul în care a copilărit. În plus, ea a fost creșinată în aceeași cristelniță în care a fost creștinat și el, mama lui și bunicul lui.

„Ne găsim, când vine seara,

Fericiți și ea și eu

Pentru că ne-am dus comoara

În fața lui Dumnezeu.

Azi ne-am botezat fetița, pe Eva-Maria, la biserica Sfânta Maria, din satul în care am copilărit, în cristelnița în care am fost creștinat și eu, și mama, și acum 100 de ani și bunicul meu', a scris Flick pe Instagram.

Micuța a fost creștinată în aceeași cristelniță în care a fost botezat Flick

Au urmat apoi și alte imagini, la fel de frumoase. Atât din biserică, dar și cu petrecerea organizată acasă. Pentru această zi specială, micuța Eva-Maria a fost îmbrăcată în alb, la fel ca mama ei, Denisa Filcea. Vedeta a purtat o rochiță albă, scurtă. Flick a optat pentru o cămașă albastră și un costum ce i-a venit perfect, tot deschis la culoare.

Dar nici nașii de botez nu s-au lăsat mai prejos! Ea a purtat o rochie lungă, din satin, cu mâneci scurte. Nașul micuței Eva-Maria a fost și el îmbrăcat la patru ace, într-un costum negru, cămașă albă și papion negru.

La fericitul eveniment au fost prezenți și părinții Denisei Filcea. Mama vedetei a arătat superb într-o rochie neagră. Tatăl vedetei s-a asortat perfect cu soția lui, îmbrăcând un costum negru.

Cine sunt nașii de botez ai micuței Eva-Maria

De curând, Flick și Denisa Filcea ne-au dezvăluit cine sunt nașii de botez ai fiicei lor, Eva-Maria. Potrivit spuselor lor, părinții spirituali ai micuței sunt Mihaela și Decebal Moisa, care sunt și părinții lor spirituali.

„Am ales ca părinții spirituali ai copilului nostru să fie Mihaela și Decebal Moisa, care sunt și părinții noștri spirituali', ne-au spus, de curând, Flick și soția lui, Denisa Filcea.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton