Andreea Antonescu e însărcinată. Prima imagine cu burtica de gravidă: "A doua minune din viața mea"

 Oana Pantazi
.

Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doua oară. Artista și-a uimit recent fanii din social media publicând prima fotografie cu burtica de gravidă. Mai mult, Andreea a dezvăluit și cine este bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

La aproape 40 de ani, pe care urmează să-i împlinească pe 7 septembrie, Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doua oară. Artista trăiește, de ceva timp, o frumoasă poveste de dragoste, pe care acum, odată cu noua minune din viața ei, a ales să o dezvăluie public. Iată cât de frumos a făcut anunțul Andreea Antonescu!

Andreea-Antonescu-insarcinata-3Andreea-Antonescu-insarcinata-3

Andreea Antonescu e însărcinată pentru a doua oară

La scurt timp după revenirea de la America Express, Andreea Antonescu și-a luat prin surprindere fanii din social media cu o veste neașteptată – este însărcinată! Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste, iar ea și Victor Vrînceanu, un cunoscut jurnalist, urmează să devină părinți pentru prima oară. Recent, Andreea a luat decizia de a împărtăși cu fanii aceste momente speciale din viața ei.

Citește și: Andreea Antonescu, primele declarații după întoarcerea de la America Express: „Mi-am promis că o să fie ultima oară când… „

Citește și: Primele imagini cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu, din America Express.Cum au fost surprinse cele două artiste  

Citește și: În ce relații a rămas Andreea Antonescu cu fostul soț, Traian Spak:„Mai greu poți să găsești…’

Citește și: Cum se înțelege Carmen Tănase cu fiul ei, Tudor, după ce s-au mutat împreună la țară: „N-a fost ușor. Ne-am intersectat coarnele de câteva ori' / EXCLUSIV

„A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de Victor Vrînceanu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre!

Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile voastre frumoase!', a scris Andreea Antonescu pe contul de socializare.

Artista mai are o fetiță din prima căsătorie

La 40 de ani, Andreea Antonescu e din nou însărcinată și urmează să să devină mamă pentru a doua oară. Artista a fost căsătorită cu Traian Spak, de care s-a despărțit în urmă cu aproape 4 ani, și cei doi au împreună o fetiță, Sienna, în vârstă de 11 ani. Andreea Antonescu are o relație forte bună cu fiica ei, care se apropie acum de vârsta adolescenței.

„Avem tot felul de conversații, purtăm discuții pe aproape toate temele, îmi doresc din inimă să fiu și să rămân cea mai bună prietenă a ei. Mi-ar plăcea să mă țină Dumnezeu atât de lucidă încât să o pot înțelege și mai târziu.

Bineînțeles că, în proporție de 70%, conversațiile sunt legate de școală, dar recunosc că îmi place să intervin și-n conversațiile video pe care le are cu ale ei colege, pentru a simți că sunt alături de ea, indiferent de orice. Cred că fiecare părinte își dorește să fie aproape de copil, iar din acest punct de vedere, nu este nicio diferență. Așa sunt și așa simt, a declarat Andreea Antonescu pentru VIVA!


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton