Maria Constantin a fost cerută în căsătorie la Splash! Vedete la apă. Cum a reacționat artista

 Dumitrache Laura
.

Maria Constantin a fost cerută în căsătorie la Splash! Vedete la apă. Maria Constantin trăiește una dintre cele mai frumoase momente din viața sa. Cântăreața de muzică populară a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, Robert Stoica, în timpul filmărilor pentru emisiuunea Splash! Vedete la apă. Momentul a fost emoționant pentru Maria, care a fost luată prin surprindere de gestul partenerului ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Maria Constantin a fost cerută în căsătorie la Splash! Vedete la apă. Cântăreața de muzică populară a trăit momente de neuitat. La scurt timp după ce a executat un salt senzațional la Splash! Vedete la apă, Maria Constantin a avut parte de o surpriză din partea iubitului ei. Artista a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, alături de care are o relație de doi ani.

Maria Constantin ceruta in casatorieMaria Constantin ceruta in casatorie

Maria Constantin a mai fost căsătorită în trecut de două ori, dar acest lucru nu o sperie să se căsătorească și a treia oară. Cântăreața a vorbit despre viitoarea nuntă și a declarat ce nu vrea să facă în seara respectivă. Maria Constantin a fost căsătorită cu regretatula afacerist Marcel Toader.

Citește și: Cine este Maria Constantin.A fost căsătorită cu Marcel Toader

Citește și:Dialog neașteptat între Iulia Albu și Maria Constantin, după ce a asemnănat-o cu un pui rotisat. Ce s-a întâmplat la Splash, vedete la apă:”Aveam altă părere despre tine, dar…”

Citește și:Andreea Antonescu e însărcinată. Prima imagine cu burtica de gravidă:”A doua minune din viața mea”

Citește și:Câți bani câștigă Inna.Cum au ajutat-o Delia, Carlas Dreams, Antonia, dar și influencerii să devină milionară în euro 

Maria Constantin a fost cerută în căsătorie la Splash! Vedete la apă

Maria Constantin a avut parte de o surpriză din partea iubitului ei. Cea de treia ediție a show-ului Splash! Vedete lapaă, a adus schimbări pe ultima sută de metri, dar și multe emoții. În cadrul emisiunii de duminică seara, Maria Constantin a avut parte de un moment neașteptat. Artista a fost cerută în căsătorie de Robert Stoica. Momentul emoționant a avut loc la scurt timp după ce Maria a făcut un salt spectaculos.

Artista a fost extrem de emoționată, iar fără să stea pe gânduri, a spus marele „DA”. Interpreta de muzică populară a izbucnit în lacrimi de emoție, în timp ce iubitul ei s-a pus în genunchi punându-i marea întrebare. Scena a avut loc în fața juraților emisiunii, dar și a concurenților care s-au bucurat pentru cei doi logodiți.

Maria Constantin: ” La anul o să avem nunta”

Momentul emoționant a fost difuzat duminică seara, în ediția emisiunii Splash! Vedete la apă. În urmă cu câteva zile, Maria Constantin a declarat că a fost cerută în căsătorie de Robert Stoica, dar fără să dezvăluie cum a avut loc. De asemenea, artista a mărturisit că nunta va avea loc la anul.

„O să mă vadă pentru că la anul o să avem nunta. Nu am stabilit încă data, dar îți spun un mic secret. Deși nu se știe, o să vadă și la televizor. Am fost cerută! Am fost cerută și la anul va avea loc evenimentul. Eu, sincer, cred că la eveniment o să chemăm doar oameni mișto, o să mă distrez, o să fie un white party, ceva relaxant, ca oamenii să se simtă bine. O să chem oameni faini, cu care o să ne distrăm până dimineața', a declarat Maria Constantin pentru Ego.ro.

Cum s-au cunoscut Maria Constantin și Robert Stoica

Maria Constantin este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară de la noi. În trecut, Maria l-a cunoscut pe Ciprian Vasile Tapota cu care s-a căsătorit. Ulterior, artista a adus pe lume un băiat, pe Codrin. După câțiva ani, cei doi au divorțat. După câțiva ani, Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader, fostul soț al Gabrielei Cristea. Relația lor s-a terminat cu o serie de scandaluri, în 2017. Din fericire, Maria l-a cunoscut pe Robert Stoica de care susține că este extrem de îndrăgostită. Cei doi s-au cunoscut la un eveniment, iar ea a fost cea care a făcut primul pas.

„La un eveniment pur și simplu, nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere, dar cred că atracție la prima vedere, voiam să aflu cât mai repede să aflu ce e cu el, să aflu de unde a venit, de unde a răsărit. A fost atracția foarte mare, apoi au urmat și celelalte calități, e un om cald, un om bun, calm, care nu vorbește niciodată necontrolat, aveam nevoie de un om care să mă înțeleagă, să meargă cu mine la evenimente, să mă asculte, contează enorm de mult‘, a declarat artista.

Sursă foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton