Abandonată din nou! Fiul Zinei Dumitrescu, după ce mama sa a fost incinerată, i-a lăsat cenușa la crematoriu

 Oana Pantazi
.

În ciuda dorinței sale de a fi înmormântată, Zina Dumitrescu a fost incinerată, la finele săptămânii trecute, imediat după aceea, fiul ei, Cătălin Negreanu, plecând în Elveția. Din păcate, urna cu cenușa creatoarei a rămas la crematoriu, aceasta fiind abandonată pentru a doua oară…

Zina Dumitrescu, alături de fiul ei, Cătălin Negreanu

Zina Dumitrescu, alături de fiul ei, Cătălin Negreanu

După ce și-a abandonat mama într-un azil – fie el și de lux! – Cătălin Negreanu și-a considerat probabil datoria de fiu îndeplinită, deoarece în ultimii patru ani a fost o prezență extrem de rară în viața Zinei Dumitrescu. Spre deosebire de ceilalți „copii” ai Zinei, manechinele sale, care nu au uitat-o pe mama modei românești, vizitând-o adeseori în locul în care și-a petrecut ultimii ani din viață. Zina a apucat să mai vorbească o dată totuși cu fiul ei, cu puțin timp înainte de a se stinge din viață. Palidă consolare…

… Pentru că a aurmat un eveniment pe care Zina nu și l-a dorit. Trecând peste dorința ei, Cătălin Negreanu și-a incinerat mama, sâmbăta trecută, și, mai mult, imediat după aceea, a plecat în Elveția, lăsând urna mamei sale la crematoriu (conform reprezentanților crematoriului, până acum nu a fost depusă nicio cerere de ridicare a acesteia).

Cătălin Negreanu a fost dezmoștenit

Probabil că din averea Zinei Dumitrescu nu a mai rămas mare lucru până acum, dat fiind că mama modei românești a fost internată la azil de către fiul ei în 2011 și nu se mai știe nimic despre bijuteriile și nici despre posesiunile sale imobiliare. Până la urmă însă, Cătălin Negreanu a fost, se pare, decăzut din drepturi. Acest lucru este confirmat și de către Ioan Casian, directorul căminului care a găzduit-o pe Zina Dumitrescu, iar asta deoarece, în ultimii patru ani, fiul creatoarei  nu și-a vizitat deloc mama. Chiar dacă azilul din Snagov este o casă de bătrâni de lux, pentru Zina Dumitrescu ar fi contat mai mult o vorbă bună din partea fiului ei decât serviciile plătite ale personalului…

„Nu s-a dat bătută niciodată”

Iată ce spunea Cătălin Negreanu despre mama lui, în singurul interviu despre mama lui:

„A încercat întotdeauna să se amestece, să-și impună punctul de vedere. A știut să dribleze aceste situații delicate. Strict ca să-și urmeze obiectivele profesionale, și nu din alt motiv. A fost dintotdeauna o persoană foarte puternică, o personalitate aparte, pe lângă talent, nu sunt eu în măsură să le comentez, cred că și această fire rebelă a ajutat-o.

A fost o personalitate care nu s-a dat bătută niciodată. Era genul de om pe care îl scoteai pe ușă și intra pe sub ușă sau pe geam. Nu s-a dat bătută niciodată. Era frumos, era o casă cu mulți prieteni, o casă cu multe vizite, o casă plină. Mama a fost o persoană foarte activă, puternică, cu o energie incredibilă și unul din motivele succesului este că, pe lângă profesional, și uman a fost un om bun care a ajutat pe multă lume. Și a ajutat dezinteresat, fără să caute ceva în schimb, mai mult decât recunoștința sufletească'. 

După câte se vede, de la vorbă la faptă e cale lungă… Cuvintele frumoase la adresa mamei sale contrazic comportamentul recent al lui Cătălin Negreanu. Nu ne rămâne decât să sperăm că se va răzgândi măcar în ceasul al doisprezecelea măcar în privința rămășițelor pământești ale celei care i-a dat viață.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton