Fiul lui Leo Iorga, mesaj dureros imediat după moartea artistului: "O să-mi fie dor de tine!"

 Oana Pantazi
.

Azi, 2 noiembrie, Leo Iorga a murit în urma unei lungi și grele suferințe. Familia, prietenii și fanii și-au exprimat regretele la scurt timp după încetarea din viață a artistului. Paul, unul dintre cei doi fii ai săi, a transmis și el un mesaj dureros pe contul de socializare.

La scurt timp după încetarea din viață a lui Leo Iorga, Paula și Paul (22), soția și unul dintre cei doi fii ai artistului, devastați de durere, au vorbit pentru prima oară despre momentele grele prin care trec. Fiul lui Leo Iorga a postat doar o fotografie în care se află alături de tatăl său, însoțită de câteva cuvinte: „O să îmi fie dor de tine!”, dar a reușit să-și impresioneze până la lacrimi fanii de pe contul de socializare.

Leo Iorga, solistul trupei Compact, a încetat din viață azi, 2 noiembrie, la numai 54 de ani, în urma unei lungi lupte cu cancerul, afecțiune care l-a măcinat încă din anul 2011. În urma sa rămân doi fii, Edy și Paul, și soția sa, Paula.

Fiul lui Leo Iorga, apel disperat la 112

La sfărșitul lunii octombrie, mai exact pe data de 20, Leo Iorga a avut nevoie urgentă de Salvare, însă medicii au reușit să ajungă abia în 40 de minute. Atunci, fiul lui Leo Iorga, a făcut un apel disperat, pe Facebook: „Asteptam ambulanta de 40 de min; nu zic ca tata o fi mai special prin prisma faptului ca e artist, doar ca boala si contextul in care se afla momentan necesita o urgentare. are nevoie de oxigen pentru un transport la spital, pe care eu, cu masina, nu-l pot face (nu am un tub de oxigen in masina…) poate cineva de pe la 112 o sa vada asta si o sa se simta… Mersi!

 

Paul, fiul lui Leo Iorga, alături de artistPaul, fiul lui Leo Iorga, alături de artist

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton