Dan Negru, mesaj impresionant după moartea lui Leo Iorga: "Ești neserios!"

 Oana Pantazi
.

Leo Iorga a murit azi, 2 noiembrie, lăsând lumea muzicii mult mai săracă… Artistul este plâns de familie, fani, colegii de trupă și prietenii care l-au iubit. Îndurerat, Dan Negru și-a luat la revedere de la artist în stilul propriu…

Dan Negru și Leo IorgaDan Negru și Leo Iorga

Spre durerea familie și a fanilor, Leo Iorga a pierdut sâmbătă, 2 noiembrie, lupta cu boala secolului – cancerul -, afecțiune cu de care a suferit încă din 2011. Prietenii și Lui Leo Iorga și-au exprimat imediat durerea și revolta pentru viața artistului, care s-a stins din viață după o suferință cruntă. Printre aceștia, s-a aflat și omul de televiziune Dan Negru, care și-a luat la revedere de la prietenul său prin intermediul unuia dintre cele mai emoționante mesaje:

„Băi, Leo! Ești neserios! Ultima dată – pe naveta București-Timisoara – mi-ai spus că nu te lași până nu prinzi autostrada gata…
Ca toți arădenii tăi sau timișorenii mei…
Highway to heaven, Leo !”, a scris Dan Negru, alături de o fotografie în care se afla alături de artist în avion.

Reacții la moartea lui Leo Iorga

Teo Boar, chitaristul lui, în ultimii ani: „Prietenul meu drag Leo Iorga a plecat la stele… să cânte cu îngerii.
Drum lin… Te-am iubit, te iubim, te vom iubi și nu te vom uita niciodată”.
Adrian Odean, nașul său de cununie și coleg din perioada de aur Compact (88-96): „Plâng, nu m-am putut stăpâni. Leo a plecat spre o lume mai bună. Va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna”.
Costi Cămărășan, fondator Compact: „Doar a plecat… Nu a murit. Nu poate muri un om care a dăruit atât de mult, care a înseninat atâtea chipuri, care a făcut fericiți atâția oameni, care a lăsat atât de mult frumos în lume. Nu poate muri un om de al cărui talent se vor bucura multe generații. Te vom iubi mereu, dragule drag!”
Adrian Coco Tinca, chitarist bass Compact: „A plecat la Cer un om sfânt, cum puțini au fost. Nimeni nu a ascuns atâția ani de suferință fără ca publicul să simtă asta. Ne-a lăsat în lacrimi”.
Mircea Baniciu: „Dumnezeu să-l odihnească! A fost prietenul meu drag, colegi, ani de amintiri. Ce zi tristă”.
Nelu Dumitrescu, Iris: „Ne va fi dor de el, a fost un  luptător. Ne va fi dor de vocea lui de voința lui, de căldura lui… de tot!  Drum lin, Leo Iorga!”
Adrian Igrisan, Cargo (Leo a fost solist in anii 80 în trupă): „Dumnezeu să te odihnească, Leo Iorga ! De astăzi lumea muzicală va fi mai săracă fără vocea ta ! Rămâi în trupa Cargo pe veci”.
Petre Magdin: „Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Leo! Doamne, câți oameni dragi mai vrei să iei la tine, esti foarte grabit… de ce? Ne-ai rărit cum ai vrut tu!”.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton