Soția lui Leo Iorga, devastată de durere după moartea artistului: "Sunt terminată, nu mă pot opri din plâns!"

 Oana Pantazi
.

Leo Iorga a încetat din viață azi, 2 noiembrie, lăsând în urmă familia, dar și mii de fani îndurerați. Paula Iorga, soția artistului, este devastată… Iată primele declarații!

Leo Iorga a murit azi, 2 noiembrie, după o lungă și grea suferință, cauzată de lupta cu cea mai nemiloasă boală – cancerul. Contactată de ciao.ro, soția lui Leo Iorga a declarat în exclusivitate prin ce trece în aceste momente grele, Paula Iorga fiindu-i alături soțului său încă de la început, din 2011, când artistul a început lupta cu boala.

„Este adevarat. A murit puiul meu. S-a intamplat totul brusc, am apucat sa-i aprind lumanarea. Sunt terminata, nu ma pot opru din plans. Nu am apucat sa-i spun cat de mult il iubesc, puiul meu. Nu am apucat, Doamne! Nu ma pot aduna. Mai aveam atatea sa i spun… De cateva zile ma ruga sa mergem acasa, dar nu puteam sa l duc acasa pentru ca refuza sa manance. Nici in spital nu mai voia sa manance. Boala a invins. Am nevoie de liniste, de putere”, a declarat soția artistului.

Leo Iorga a fost diagnosticat și cu pneumonie

Solistul a fost dus duminică noapte (20 oct) la spital, slăbit și chinuit de o pneumonie căpătată într-una din clinicile unde a fost internat anul acesta. Răceală ce l-a lăsat fără apărare și, din păcate, n-a putut continua tratamentul și seria de investigații la clinica din Hamburg, unde a fost internat de două ori anul acesta.

Soția lui Leo IorgaSoția lui Leo Iorga

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton