Fiica lui Kylie Jenner poartă geantă Hermes la 1 an. Accesoriul costă cât o mașină!

 Oana Pantazi
.

Nimic nu e prea puțin pentru fiica miliardarei Kylie Jenner, iar asta a dovedit-o și prin intermediul unei postări pe Instagram, unde Stormi poartă o mini-geantă Hermes extrem de scumpă. Iată cât costă prețiosul accesoriu!

 

View this post on Instagram

 

💕🌴✨

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on


 

Kylie Jenner, la fel ca întregul clan Kardashian-Jenner, își permite orice fel de excentricitate și nu se dă în lături să cletuiască sume imense pentru garderoba ei și a fiicei sale, Stormi. Micuța, care pe 1 februarie a împlinit 1 an, are deja o graderobă care ar face să pălească de invidie orice fashionistă, dar părinții ei își permit…

 

View this post on Instagram

 

baby girl🖤🖤

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Tatăl ei, rapperul Travis Scott (27), nu se poate plânge de lipsa banilor, în timp ce mama sa a fost declarată recent, de reputata revistă Forbes, cel mai tânăr antreprenor devenit miliardar din toate timpurile. Mai mult, Kylie (21) a adunat această sumă fabuloasă din afaceri proprii, fiind singurul acționar al firmei sale de cosmetice, cunoscută în lumea întreagă. Drept urmare, diva cosmeticelor își poate permite orice la ora actuală, inclusiv să îi cumpere fiicei sale, Stormi, la doar 1 an, o geantă Hermes care costă cât o mașină!

 

View this post on Instagram

 

she wont let go of that purse 👛 😫

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Geanta Hermes poate ajunge și la 17.000 de dolari!

Faimoasa geantă nu este cumpărată însă de Kylie, fiind un cadou de la mătușa lui Stormi, Kourtney Kardashian. Nu și singurul dar extrem de prețios… Micuța a mai primit o mini-Louis Vuitton Speedy de la cealaltă mătușă, Kim Kardashian, dar și o gentuță roșie Chanel de la DJ Khaled…  În acest moment, geanta geanta mini-Kelly by Hermes nu se mai găsește pe site-ul oficial, dar prețul de achiziție poate ajunge până la 17.000 de dolari. Și pentru că o geantă atât de costisitoare trebuie scoasă în lume, Stormi, care abia a început să facă primii pași, a ieșit la plimbare cu tatăl ei, strângând cu cochetărie simpatica poșetuță roz de mânere…

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton