Totul despre nunta lui Ilie Năstase, din vară. Cine sunt naşii şi ce invitaţi de seamă are la petrecere

 Dumba Gabriela
.

După ce i-a dăruit un inel de logodnă de 15.000 de euro, Ilie Năstase îi pregăteşte o nuntă fabuloasă iubitei sale, Ioana, mai tânără cu 29 de ani. Petrecerea va avea loc în această vară, pe plajă, iar printre invitaţi se vor număra personalităţi din sportul naţional şi internaţional şi prieteni apropiaţi ai cuplului.

Ilie Năstase și Brigitte SfătIlie Năstase și Brigitte Sfăt

Pe 17 august, Ilie Năstase se va însura a cincea oară, la 72 de ani, cu Ioana Simion, iar nunta va avea loc în staţiunea Mamaia, pe plaja din faţa unui luxos complex de apartamente.

Petrecerea se anunţă una fastuoasă, cu sute de invitaţi, iar naşi de cununie vor fi Viorel Păunescu şi soţia lui.

Potrivit TelekomSport, la nunta lui Ilie Năstase invitaţii trebuie să poarte ţinute de culoare albă, iar printre celebrităţile care se vor printre în horă, la vară, se numără Simona Halep, Ion Ţiriac, Manssour Bahrami, Andrei Pavel, Gică Hagi, Giovanni Becali, Gigi Becali, Nadia Comăneci, Camelia Potec, Florin Segărceanu şi mulţi alţii.

Ilie Năstase: 4 soţii, 2.500 de iubite

Ilie Năstase s-a căsătorit prima dată în 1972, cu Domique Grazia, un model franco-belgian care i-a dăruit o fiică, Nathalie. Mariajul a durat 10 ani, iar la doi ani de la divorţ „Nasty” a făcut din nou legăminte, alături de actriţa americană Alexandra King, iar împreună, cei doi au adoptat doi copii – Charlotte şi Nicholas.

În 2004, Ilie Năstase s-a căsătorit cu Amalia Teodorescu, pe care o cunoscuse cu opt ani în urmă, la un concert al lui Sting în România, cei doi devenind părinţii Alessiei şi a Emmei Alexandra. Năstase a divorţat dn nou, în 2010, iar în 2013 şi-a refăcut viaţa alături de modelul Brighitte Sfăt. După un mariaj de cinci ani, cei doi au divorțat cu scandal.

În cartea sa biografică, Ilie Năstase s-a lăudat că s-ar fi iubit cu 2.500 de femei.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton