Veste mare pentru o solistă a trupei ASIA! Ianna Novac este însărcinată a doua oară!

 Oana Popoiag
.
Ianna Novac ASIAIanna Novac ASIA

Ianna Novac făcea în anii 2000 senzație în trupa ASIA, frumusețea basarabencei făcând multe 'victime' în rândul bărbaților. Blonda a iubit, însă, un singur bărbat și iată că îi va dărui acestuia al doilea copil al cuplului. Deși a încercat să ascundă sarcina vizibilă cu haine largi, secretul s-a aflat.

Deși în anii 2000 era considerată una dintre cele mai sexy blonde din showbiz după ce a devenit celebră drept componentă a trupei ASIA, Ianna Novac a iubit întotdeauna un singur bărbat. Este vorba de tenorul Octavian Dobrotă, profesorul ei de canto de la Liceul Dinu Lipatti, de care s-a îndrăgostit la 18 ani și cu care s-a căsătorit în 2004. În 2013 i-a dăruit acestuia o fetiță, Erika Maria, și iată că Ianna Novak este din nou însărcinată.

Prezentă la un eveniment monden, blonda a încercat să-și ascundă sarcina cu ajutorul unei rochii fluide, dar fără succes. Ianna, însărcinată în trei luni, a avut parte la prima sarcină de stări de leșin și grețuri și chiar a leșinat în timpul unor filmări.

Ce trucuri folosește Ianna Novac pentru un chip neted la 35 de ani

Se știe că basarabencele sunt femei frumoase, dar timpul nu iartă pe nimeni. Ianna Novac, component a trupei ASIA în 2005 și 2006, după ce a înlocuit-o pe Irina Nicolae, a dezăluit acum ceva vreme pentru Cancan regulile sale pentru un ten curat și fără probleme: 'Nu recurg la niciun tratament facial, singurul lucru pe care îl fac este să am grijă ca pielea mea să fie curată, să o demachiez, să o hidratez și pe interior și pe exterior, folosesc cremă din belșug, nu doar un pic așa cât să fie acoperită, folosesc creme bune, nu creme scumpe. Am o rețetă specială pe care o recomand, o mască pentru față doar din albuș și este ca un lifting instantaneu, ți se întinde pielea și este absolut superbă. Când simt nevoia, când mă simt eu obosită, când sunt câteva zile în care sunt pe drumuri și nu acord atât de multă importanță pielii, atunci când vin acasă fac această mască și imediat mă face luminoasă. Se folosește albuș simplu, nici măcar nu trebuie să îl bați, l-ai luat și l-ai întins pe piele și în secunda aceea se face liftingul instantaneu, ne-a mărturisit artista trucurile ei de îngrijire.

Foto: Instagram

Citește și:

Fiica lui Kylie Jenner poartă geantă Hermes la 1 an. Accesoriul costă cât o mașină!

Alina Pușcaș a dezvăluit sexul bebelușului. Vedeta va fi mămică pentru a treia oară

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton