Fiica cea mică a lui Joseph Hadad intră în bucătăria MasterChef: „Dă șorțul jos și vino acasă! Mi-e dor de tine!”

 Raiciu Adriana
.

În această seară, de la 21:30, în bucătăria MasterChef, Joseph Hadad va găti pentru una dintre probele competiției. Rețeta pe care o va prezenta cheful în fața concurenților are în spate o poveste emoționantă. Preparatul îi aduce aminte de soția sa, care s-a stins din viață în urmă cu câțiva ani. De asemenea, juratul va avea parte și o de surpriză. Fiica lui va păși în emisiune.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ediția din seara aceasta la MasterChef vine cu surprize atât pentru jurați, cât și pentu telespectatori. Chef Joseph Hadad va găti pentru una dintre problemele competiției și va alege o rețetă că îi aduce aminte soția sa, care s-a stins din viață în urmă cu câțiva ani.

Chef-Joseph-HadadChef-Joseph-Hadad

Rețeta asta… nu mă ating de ea, fiindcă nu vreau să revină amintirile. Este prima zi, după 13 ani, când o fac. Este foarte emoționant pentru mine', a spus juratul, înainte de a izbucni în lacrimi.

Concurenții vor fi extrem de emoționați în urma celor auzite și vor avea lacrimi în ochi. „Eu mă gândeam că e rețeta mamei lui, inițial. Când a spus soție… nu mai aveam cuvinte', va spune Adrian Neagoe. „Eu nu îmi pot imagina viața fără iubita mea, Ana. Cred că doare foarte mult', va adăuga Marco Genna.

Citește și: De ce a plâns Joseph Hadad la MasterChef. Și-a adus aminte de moartea soției:'Eu știu ce simți în sufletul tău…'

Citește și: Ce mult a crescut fiica cea mică a lui Joseph Hadad!La 14 ani, Lipaz este o adolescentă superbă și o elevă de nota 10

Citește și: Cătălin Botezatu şi-a făcut deja testamentul: „Totul este scris!’. Cum şi-a împărţit designerul averea

Citește și: Monica Tatoiu, mărturisiri de pe vremea când era cadru didactic:„Am făcut și avorturi pentru elevele mele

Fiica cea mică a lui Joseph Hadad intră în bucătăria MasterChef

Însă, cel mai culminant moment al emisiunii va fi când fiica cea mică a lui Joseph Hadad, Lipaz, se va alătura emisiunii. Întâlnirea va fi extrem de emoționantă, iar tânara îi va transmite și un mesaj. „Dă șorțul jos și vino acasă! Mi-e dor de tine!', îi va spune aceasta tatălui său.

Hadad și Lipaz vor găti împreună în proba de la testul sub presiune, în urma căreia unul dintre concurenți va pleca acasă.

Cum se vor descurca concurenții într-o etapă atât de avansată a competiției, cum vor trece peste toate emoțiile, dar și cine va avea cel mai slab preparat și va părăsi bucătăria MasterChef, aflăm diseară, de la 21:30.

sursă foto- Facebook, Comunicat de presă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton