Alex Velea a fost acuzat de o tânără că ar fi lăsat-o însărcinată: „Măruță mi-a ținut partea...”

 Martin Lorena
.

Alex Velea a fost acuzat de o tânără că ar fi lăsat-o însărcinată. Alex Velea a fost de multe ori ținta scandalurilor mediatizate. Într-unul dintre acestea, el a fost acuzat de o tânără că ar fi lăsat-o însărcinată. La acea vreme, Cătălin Măruță a fost unul dintre prezentatorii care i-a luat apărarea artistului. Iată ce a declarat despre acea perioadă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alex Velea este unul dintre cei mai apreciați artiști din showbizul românesc. Acesta a avut parte de foarte multe episoade controversate de-a lungul anilor, printre care și unul extrem de grav! El a fost acuzat de către o tânără că ar fi lăsat-o însărcinată. La acea vremea, această știre ocupa atât primele pagini ale ziarelor, cât și emisiunile televizate. Invitat la podcastul lui Radu Țibulcă, cântărețul a explicat ce s-a întâmplat la acea vreme și cine i-a luat apărarea.

Alex-Velea-2-1Alex-Velea-2-1

Se pare că întreg episodul a fost comentat inclusiv de Cătălin Măruță și Cabral. Cei doi i-au luat apărarea lui Alex Velea și i-au oferit dreptul la replică.

Citește și: Antonia, declarație de dragoste pentru Alex Velea:Ești ca o poezie…

Citește și: Antonia, primele detalii despre nunta cu Alex Velea:„Vom face un…

Citește și: Delia, declarație de dragoste pentru soțul ei, Răzvan Munteanu

Citește și: Cum a reacționat Laura Cosoi, după ce a văzut o fotografie cu fiica Ginei Pistol și a lui Smiley.Gestul i-a uimit pe fani!

Alex Velea a fost acuzat de o tânără că ar fi lăsat-o însărcinată

Alex Velea a fost acuzat de o tânără că ar fi lăsat-o însărcinată. Alex Velea a povestit un episod mediatic în care a fost implicat. În urmă cu câțiva ani, o tânără apărea la televizor și susținea că artistul ar fi lăsat-o însărcinată. El a povestit că unul dintre prezentatorii care l-au sunt a fost Cabral. Acesta i-a oferit dreptul la replică cântărețului, însă el a refuzat.

„Am mai avut episoade mediatice nasoale. Primul a fost că am lăsat o fată însărcinată și tot o primeau pe la emisiuni. Nu mai știu dacă erau atunci „Poveștiri de noapte', iar Cabral știa că urmează să prezinte știrea asta. El a avut amabilitatea și probabil sentimentul ăsta de frăție, de tovărășie, iar el m-a sunat și mi-a zis: „N-am cum să nu prezint, pentru că asta îmi e rolul. Vrei să zici ceva?'. Mi-a dat dreptul la replică, mi-a dat posibilitatea să mă apăr. I-am zis că nu vreau să apar, nu vreau să zic nimic, că nici nu știu ce să zic', a declarat el pe YouTube.

Cătălin Măruță i-a luat apărarea lui Alex Velea

Alex Velea a povestit că în acel moment avea o relație bună cu Cătălin Măruță. Prezentatorul de la ProTV i-a luat apărarea artistului și a pus întrebările potrivite, pentru ca tânăra să recunoască faptul că nu a avut niciun fel de legătură cu iubitul Antoniei. Se pare că femeia avea probleme medicale serioase.

„Mi s-a părut la început o glumă, apoi am văzut că tot o chemau pe fată la diverse emisiuni. Acolo mi s-a părut că Măruță mi-a ținut partea și am fost mândru că eu l-am considerat mult timp prietenul meu, și acolo mi s-a părut că a știut să pună de așa manieră întrebările încât să o facă pe fată să recunoască, de fapt, că totul era o minciună. Până la urmă m-a sunat mama respectivei. Avea niște probleme fata… sus, la mansardă. Am mers la notar, în fine', a declarat el.

„Mergea cu o ecografie falsă'

Se pare că tânăra avea probleme reale în ceea ce privește sănătatea sa mentală. Ea își imagina că avea relații intime cu Alex Velea, în urma cărora rămânea însărcinată. Tânăra a abuzat atât de imaginea artistului, cât și de numele său.

„La final am plătit notar să semnez eu și ea, ca să arătăm că a fost totul o minciună, că a greșit, că nu era în deplinătatea facultăților mintale. Ea își imagina. Nu am avut nicio legătură sau relații intime ca să rămână însărcinată. Mergea cu o ecografie falsă că e însărcinată cu mine. Ăsta a fost primul scandal mediatic din care am făcut parte și în care s-a abuzat așa un pic de imaginea mea și de nervii alor mei', a spus el.

Cum au reacționat părinții lui Alex Velea

Părinții lui Alex Velea au fost extrem de afectați de ceea ce s-a discutat în presă. Aceștia mereu se implică emoțional și suferă când se scrie ceva de rău despre copilul lor.

„Ai mei nu înțelegeau ce se întâmplă. Cea mai mare teamă a mea a fost mereu emoția părinților mei, ce simt… Le stă inima când aud ceva de rău de mine. Mă gândesc mereu la mama și la tata', a mai spus artistul.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton