Modelele din Rusia își taie gențile Chanel pe Instagram, în semn de protest. Care e motivul

 Oana Pantazi
.

Modelele și influenfluencerele din Rusia își taie gențile Chanel pe Instagram, în semn de protest față de discriminarea la care consideră că le-a supus celebrul brand, odată cu retragerea de pe piața rusă și decizia de a nu mai vinde produsele cetățenilor ruși, în contextul războiului din Ucraina.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Au devenit virale filmulețele în care modelele din Rusia își taie gențile Chanel, pe Instagram, în semn de protest față de celebrul brand, în fața a milioane de urmăritori. După ce și-a închis magazinele din Rusia ca răspuns la invazia din Ucraina, Chanel îi împiedică pe clienții din afara țării să cumpere genți pe care intenționează să le folosească acolo.

genti-chanel1genti-chanel1

Modelele din Rusia își taie gențile Chanel pe Instagram

Decizia brandului de lux are ca scop implementarea sancțiunilor Uniunii Europene care interzic exportul de bunuri de lux care costă peste 300 de euro (328 de dolari) către Rusia. Această decizie le-a indignat pe influencerele din Rusia, care au protestat într-un mod inedit față de decizia Chanel.

Citește și: Ucraina nu va accepta nicio pierdere teritorială în contextul războiului cu Rusia: „Vom lupta împotriva oricărui scenariu posibil'

Citește și: Volodimir Zelenski, imagine rară din copilărie, alături de mama lui.Cu ce se ocupă tatăl președintelui Ucrainei

Citește și: O jurnalistă a intrat în direct la postul public tv din Rusia cu un mesaj anti-război. Femeia a fost arestată

Citește și: Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a jucat într-un film cu gemenele Indiggo.A avut profit 8 milioane de dolari

„Dacă Chanel nu își respectă clienții, noi de ce să respectăm casa de modă Chanel?', a transmis într-o filmare pe Instagram Victoria Bonya, un fotomodel cu 9 milioane de urmăritori. Filmarea în care tânăra taie cu foarfeca o geantă neagră Chanel a primit nu mai puțin de 70.000 de aprecieri și nenumărate comentarii pozitive.

„Nu merită respectul meu”

Modelele din Rusia își taie gențile Chanel pe Instagram. Victoria Bonya nu a fost însă singurul influencer care a protestat pe Instagram. Exemplul ei a fost urmat și de prezentatoarea TV și actrița Marina Ermoshkina, care și-a tăiat și ea geanta Chanel, în semn de protest față de decizia celebrei case.

„Nicio geantă, niciun singur lucru nu merită dragostea mea pentru Patria mea. Nu merită respectul meu. Sunt împotriva rusofobiei, sunt împotriva unui brand care susține rusofobia', a fost mesajul transmis de ea pe Instagram.


Un alt influencer, DJ Katya Guseva, a decis, de asemenea, să-și distrugă geanta chanel pe Instagram, deși, mărturisește ea, și-a dorit mereu să aibă un astfel de item.

„Întotdeauna am visat să am în garderoba mea o geantă Chanel, și asta s-a întâmplat anul trecut. Dar după ce am aflat despre politica mărcii față de ruși, am decis să scot aceste genți din viața mea de zi cu zi până când situația se va schimba', a comentat ea în filmarea de pe Instagram.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton