Din ce a făcut Ramona Olaru bani înainte de a deveni celebră: „Întorsul în astfel de amintiri mă face să plâng”

 Martin Lorena
.

Din ce a făcut Ramona Olaru bani înainte de a deveni cunoscută pe micile ecrane. Ramona Olaru este asistenta TV a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. Acolo ea și-a făcut debutul în cariera de om de televiziune și de influencer în mediul online. Deși acum are mare succes, în trecut frumoasa blondină nu a fost la fel de norocoasă. Iată din ce a făcut bani până să apară pe micile ecrane!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Din ce a făcut Ramona Olaru bani înainte de a deveni cunoscută pe micile ecrane. Ramona Olaru este o tânără înaltă, frumoasă și cu o energie extrem de pozitivă. Aceasta a devenit cunoscută după ce a primit rolul de asistentă TV în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani. De aici și până la celebritate a fost doar un pas! Cu toate acestea, în trecut, ea nu a fost la fel de norocoasă.

Ramona-Olaru-1Ramona-Olaru-1

Aceasta a recunoscut că viața sa nu a fost deloc ușoară. Inclusiv experiențele din copilărie au marcat-o pe vedetă.

Citește și: Cine este Cătălin Cazacu.A avut relații cu multe femei celebre

Citește și: Cuza, despre relația dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu:'Știam că ea este cu cineva'

Citește și: S-au certat și s-au și împăcat?Cătălin Cazacu, reacție după zvonurile despărțirii de Ramona Olaru

Citește și : Decizia luată de oligarhul rus Roman Abramovich după ce s-a îndrăgostit de o ucreaineană cu 30 de ani mai tânără

Din ce a făcut Ramona Olaru bani înainte de a deveni celebră

Din ce a făcut Ramona Olaru bani înainte de a deveni cunoscută pe micile ecrane. Ramona Olaru a recunoscut că înainte să ajungă pe micile ecrane a fost ospătar într-un restaurant din județul Călărași. Ea a lucrat timp de câteva luni pentru a face rost de bani pentru a se muta în București. Înainte de acest lucru, blondina recunoaște că a lucrat inclusiv în grădină, alături de familia sa.

„Am fost ospătăriță, dar am început ca picolo, la un restaurant în Drajna, județul Călărași. Eram o țărăncuță, nici fizic, nici moral, nici vestimentar nu eram ca acum. Băieții se luau de mine. Am muncit ceva timp acolo, cred că vreo doi ani. Trebuia să fac niște bani, ca să plec la București. Am fost și la sapă, deci am început mult mai de jos.', a povestit Ramona Olaru.

„Întorsul în astfel de amintiri mă face să plâng'

La acea vreme, Ramonei nu i se părea nimic anormal să meargă la sapă sau la cules de porumb cu ziua, însă acum este de părere că e o munca destul de dură pentru un copil.

„Atunci mi se părea normal (n. red. să meargă la sapă, să meargă la cules de porumb cu ziua etc). Acum mi se pare că erau un pic cam mult pentru un copil acele munci… Mereu, întorsul în astfel de amintiri mă face să plâng, şi nu ştiu de ce', mai spunea aceasta într-un interviu pentru  Viva.ro.

Sursă foto: Facebook, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton