Ce părere are Oana Moșneagu despre relația dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu: „Se întâlnesc foarte mult la filmări…”

 Borcilă Andreea
.

Ce părere are Oana Moșneagu despre relația dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu. Cei doi actori din serialul Adela, de la Antena 1, formează unul dintre cele mai proaspete cupluri din showbiz. Pe platourile de filmare însă participă și Cristina Ciobănașu, colega lor din producția românească și fosta logodnică a lui Vlad Gherman. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Oana Moșneagu și Vlad Gherman formează un cuplu de câteva luni, iar de curând cei doi s-au mutat, cu chirie, în apartamentul lui. Împart același platou de filmări pentru serialul Adela, de la Antena 1. Alături de ei, nu putea să lipsească Cristina Ciobănașu, colega lor din producția românească și fosta logodnică a lui Vlad Gherman. 

oana mosneagu si vlad ghermanoana mosneagu si vlad gherman

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au câteva luni de când sunt împreună. În social media, fanii le urmăresc orice mișcare și nu ezită să pună întrebări sau să comenteze la postările actorilor. Mai mult decât atât, fanii Oanei și ai lui Vlad au fost surprinși când au văzut că celebrul actor încă mai apare, în fotografii, alături de fosta lui logodnică, Cristina Ciobănașu. 

Citește și: Ce surpriză i-a făcut Oana Moșneagu lui Vlad Gherman, de ziua lui:„M-a blocat, am înlemnit'

Citește și: De ce și-au ținut Vlad Gherman și Oana Moșneagu relația secretă, jumătate de an:„Aveam frica asta'

Citește și: Mihai Mitoșeru, despre cel mai mare regret din relația cu fosta soție, Noemi:„Când am vrut să facem un copil…'

Citește și: Laura Cosoi a pozat nud într-o cabină de duș, cu burtica de gravidă la vedere: „Viitorul'

Ce părere are Oana Moșneagu despre relația dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu

Oana Moșneagu este activă de fiecare dată pe rețelele sociale. De data asta, a simțit nevoia să răspundă, până la urmă, întrebărilor curioase primite de la fani. Cei mai mulți dintre urmăritori au vrut să afle ce părere are actrița despre relația dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu. 

„Doamne, dar ce curioși mai sunteți! Am primit la întrebări în legătură cu ce simt eu în legătură cu postările și cu faptul că ei încă vorbesc și se văd. Și la vlogul lui Vlad sunt o grămadă de întrebări pe tema asta.

Nu, nu mă deranjează absolut deloc. Ei sunt colegi, se întâlnesc foarte mult la filmări. Sunt prieteni mai mult decât colegi și postează în calitate de colegi și prieteni', a declarat Oana Moșneagu în mediul online, potrivit Elle.ro

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au mutat împreună 

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au mutat împreună la el după câteva luni de relație. Celebrul actor locuia în același apartament cu chirie înainte de a avea o relație cu Oana Moșneagu. Amândoi au decis să facă publică relația lor după ce au ținut-o secretă jumătate de an.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au anunțat la jumătatea lui martie că se vor muta împreună. Timp în care Oana Moșneagu și-a adus lucrurile la el. 

„Oana se mută aici. Ea stătea în chirie, eu stau în chirie, dar pentru că petreceam foarte mult timp împreună, am zis să facem pasul ăsta.

E un pas important pentru orice relație și pentru că ne-am asumat drumul ăsta pe care am pornit împreună, am zis hai să ne mutăm’, a menționat Vlad într-un vlog pe canalul lui de YouTube, scrie Libertatea.ro.

Cei doi iubiți au ales să rămână la el. Le place apartamentul respectiv, e foarte primitor și e mult mai aproape de zona în care filmează pentru serialul Adela. 

Sursă foto: Facebook, Instagram, arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton