Felix Baumgartner, urare romantică de ziua Mihaelei Rădulescu. Ce a postat iubitul vedetei pe rețelele de socializare: „Dragostea mea...”

 Ifrim Georgiana
.

Felix Baumgartner, urare romantică de ziua Mihaelei Rădulescu. Bruneta a împlinit 53 de ani și se menține într-o formă de zile mari. Cu ocazia acestei zilei speciale, iubitul său i-a făcut o urare inedită. Iată ce a postat Felix Baumgartner pe rețelele de socializare!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Felix Baumgartner, urare romantică de ziua Mihaelei Rădulescu. Mihaela Rădulescu și sportivul austriac, Felix Baumgartner, formează un cuplu de aproximativ 8 ani. Cei doi se iubesc ca în prima zi și sunt plecați mai tot timpul în diferite colțuri ale lumii. Pe 3 august, frumoasa prezentatoare a împlinit 53 de ani, însă arată chiar mai bine decât la 20 de ani. Aceasta a mărturisit că are un regim alimentar strict și face sport în fiecare zi. Cu ocazia zilei sale de naștere, Mihaela Rădulescu a fost felicitată, pe rețelele de socializare, de apropiații acesteia. La rândul său, Felix Baumgartner i-a dedicat vedetei un videoclip special.

radulescu-1-1radulescu-1-1

Felix Baumgartner, urare romantică de ziua Mihaelei Rădulescu. La 53 de ani, vedeta arată mai bine ca niciodată și pare că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Iată cum a fost surprinsă de iubitul său!

Citește și: Dani Oțil a recunoscut că a avut beneficii de pe urma relației cu Mihaela Rădulescu:”Am primit un BMW nou”

Citește și: Ce a făcut Mihaela Rădulescu când a văzut camera de cămin în care stă fiul ei, în America:”I-am dus covor în campus…”

Citește și: Primele imagini cu Raluca Bădulescu și noul ei iubit.Este un medic mai tânăr decât ea

Citește și: Ce a făcut Alex Leonte în ziua în care s-a aflat despre despărțirea de Theo Rose. Ipostaza în care a fost surprins în public

Felix Baumgartner, urare romantică de ziua Mihaelei Rădulescu

Cu ocazia zilei de naștere a iubitei sale, Felix Baumgartner a publicat un colaj realizat din mai multe imagini cu Mihaela Rădulescu în costum de baie. Aflată pe un iaht, bruneta și-a etalat talia de invidiat și formele voluptoase.

„Happy birthday, my love (n.r. la mulți ani, iubirea mea)', este mesajul care însoțește videoclipul postat de sportivul austriac.

Mihaela Rădulescu și iubitul său împărtășesc pasiunea pentru călătorii și adrenalină. Cei doi s-au aventurat în unele dintre cele mai exotice locuri din lume.

Cum s-au cunoscut Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner

În urmă cu 8 ani, a avut loc prima întâlnire dintre prezentatoarea de televiziune și partenerul său. La acea vreme, Mihaela Rădulescu a realizat un interviu cu celebrul parașutist. Acesta din urmă s-a îndrăgostit iremediabil de brunetă și a decis să o invite la masă.

Inițial, aceasta a fost sceptică cu privire la intențiile sportivului, refuzând să-i dea numărul ei de telefon. Ulterior, cei doi s-au întâlnit la un eveniment monden, iar de atunci sunt de nedespărțit. La începutul relației, aceștia au petrecut mai mult timp la distanță, Mihaela Rădulescu făcând naveta între Monoco, acolo unde locuia cu fiul ei Ayan, și România.

„Trebuie sa admit că, în realitate, este și mai interesant decât în poveștile pe care le citisem despre el până atunci, așa că s-a nascut ceva acolo între noi, și n-a fost doar din partea mea. O întâlnire care a avut un strop de magie și magia se pastrează și până astăzi', a declarat, în urmă cu mai mult timp, Mihalela Rădulescu potrivit ciao.ro.

Sursa foto: Instagram & Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton