Primele imagini cu Raluca Bădulescu și noul ei iubit. Este un medic mai tânăr decât ea

 Dumitrache Laura
.

Primele imagini cu Raluca Bădulescu și noul ei iubit. Raluca Bădulescu a anunțat că are un nou iubit, la scurt timp după ce a divorțat de Florin Stamin. Vedeta a dezvăluit că are un partener, iar jurata de la Bravo, ai stil este extrem de îndrăgostită. Recent, cei doi au fost surprinși împreună.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Primele imagini cu Raluca Bădulescu și noul ei iubit.. Despărțirea dintre Raluca Bădulescu și Florin Stamin a luat prin surprindere pe toată lumea. Nimeni nu se aștepta ca cei doi să se despartă, având o relație care dura de mai bine de 10 ani. Ei bine, la mai puțin de trei luni de la separare, Raluca Bădulescu a anunțat că iubește din nou.

Raluca si noul ei iubit Sursa foto Wowbiz.ro.Raluca si noul ei iubit Sursa foto Wowbiz.ro.

Deși au divorțat, cei doi au rămas în relații bune. Vedeta de la Kanal D a vorbit deschis despre viața sa personală, declarând în urmă cu câteva zile că are un nou iubit. Recent, cei doi au fost surprinși împreună, iar vedeta a declarat că este îndrăgostită de noul ei partener.

Citește și: Dieta care a adus-o pe Raluca Bădulescu la 47 de kilograme. Ce alimente consumă:„Nu am renunțat la…'

Citește și:Cum a debutat Raluca Bădulescu ca model, acum 15 ani:„Am fost mireasa colecției lui Cătălin Botezatu. Îmi era frică să nu…'

Citește și:Ce a făcut Alex Leonte în ziua în care s-a aflat despre despărțirea de Theo Rose.Ipostaza în care a fost surprins în public

Citește și:Ce afacere a avut Dan Capatos înainte de a fi prezentator TV:„Nu era legal în România'

Primele imagini cu Raluca Bădulescu și noul ei iubit

La aproape trei luni de la divorțul de Florin Stamin, Raluca Bădulescu a declarat că are un nou partener. Recent, vedeta de la Kanal D a vorbti deschis despre noua sa relație. Raluca a mărturisit că este cu adevărată îndrăgostită și este fericită. De asemenea, Wowbiz.ro a prezentat primele imagini cu cei doi îndrăgostiți. E o perioadă intensă a vieții mele, de care mă bucur din plin. Da, pot spune că sunt îndrăgostită.', a declarat Raluca Bădulescu pentru sursa citată.

Potrivit sursei, noul iubit al Ralucăi Bădulescu este mai tânăr decât ea și este de profesie medic. Rareș i-a cucerit inima juratei de la Bravo, ai stil, iar vedeta pare extrem de împlinită alături de el.

Raluca Bădulescu iubește din nou

Raluca Bădulescu este o persoană transparentă, iar în urmă cu câteva zile a declarat că iubește din nou. Deși a divorțat de curând, Raluca se declară fericită alături de Rareș. De asemenea, vedeta a mărturisit că fostul soț are o nouă parteneră.

„Nu vreau să comentez acum, dar pot să spun că există cineva și în viața lui, există cineva și în viața mea. N-am regrete, cred cu tărie că în viață trebuie să faci ceea ce simți, indiferent cât de mult doare sau cât demult poate durea în viitor. Ne leagă o viață pe mine și pe Florin. Are grijă de copil, să nu se mire lumea dacă o să ne vadă în continuare împreună pentru că el este iubirea vieții mele.’, a spus Raluca Bădulescu pentru știrile Kanal D.

Raluca Bădulescu și Florin Stamin au divorțat după 15 ani de căsnicie

Raluca Bădulescu și Florin Stamin au decis să meargă pe drumuri separate după 15 ani de căsnicie. Cei doi au anunțat în urmă cu câteva luni, că divorțează. Deși s-au despărtit, Raluca și Florin au rămas în relații bune. Jurata de la Kanal D are numai cuvinte de laudă la adresa fostului soț și a declarat că au rămas prieteni.

„Sunt multe alte vești triste în viață. Noi doi suntem cei mai buni prieteni din lume. Asta este o decizie pe care am luat-o împreună și prin care nu facem nimic altceva decât să ne continuăm relația, pentru că noi doi suntem suflete pereche. Suntem prieteni și vom fi pentru totdeauna.Florin este și va fi întotdeauna familia mea. În telefon l-am trecut Îngerul și așa o să rămână, pentru că este un om mai mult decât minunat., a spus Raluca Bădulescu.

Sursă foto: Wowbiz

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton