Ce a făcut Alex Leonte în ziua în care s-a aflat despre despărțirea de Theo Rose. Ipostaza în care a fost surprins în public

 Ifrim Georgiana
.

Ce a făcut Alex Leonte în ziua în care s-a aflat despre despărțirea de Theo Rose. În urmă cu câteva zile, frumoasa cântăreață a fost surprinsă la brațul lui Anghel Damian, susținând că nu mai formează de ceva vreme un cuplu cu Alex Leonte. Cei doi au fost împreună pentru o perioadă de patru ani și toată lumea se aștepta să urmeze o căsătorie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

La începutul săptămânii, Theo a recunoscut public că a încheiat relația cu nepotul lui Nea Mărin și a confirmat că are o relație cu Anghel Damian, fostul iubit al actriței Lia Bugnar. Aceasta a ținut să sublinieze că nu a fost vorba de un episod de infidelitate. După ce frumoasa cântăreață a confirmat relația cu regizorul serialului „Clanul', Alex Leonte a șters fotografiile cu ea de pe rețelele de socializare. Ulterior, acesta a fost văzut în public, într-o ipostază cu totul neașteptată. Iată cum a fost surprins nepotul lui Nea Mărin, imediat după declarațiile lui Theo Rose despre relația cu Anghel Damian!

leonte-1leonte-1

Ce a făcut Alex Leonte în ziua în care s-a aflat despre despărțirea de Theo Rose. Deși multă lume s-ar fi așteptat ca tânărul să fie afectat de despărțirea de fosta sa parteneră, acesta a fost fost surprins într-o cu totul altă stare de spirit.

Citește și: Cine este Alex Leonte, fostul iubit al lui Theo Rose.Este nepotul celebrului Nea Marin

Citește și: Ce au făcut Theo Rose și Alex Leonte cu două luni înainte să se despartă:”Suntem foarte fericiți”

Citește și: Concluziile psihologului, după declarațiile lui George Buhnici despre femei:„Predomină instinctele animalice'

Citește și: Ce sumă uriașă a plătit Simona Gherghe pentru controlul medical al fiicei ei, în Grecia:”Sfatul meu este să…”

Ce a făcut Alex Leonte în ziua în care s-a aflat despre despărțirea de Theo Rose

În aceeași zi în care Theo Rose a confirmat relația cu Anghel Damian, Alex Leonte a fost surprins de paparazzi în public. Acesta se afla în compania mai multor prieteni, semn că nu dorește să fie implicat în vârtejul mediac care s-a creat în jurul despărțirii sale de frumoasa cântăreață.

Conform fotografiilor apărute în spațiul public, nepotul lui Nea Mărin nu părea trist sau îngândurat, ci profita din plin de momentele petrecute cu prietenii săi. În acea zi, tânărul a fost surprins în incinta a două terase din București.

Totul s-a întâmplat la scurt timp după ce a șters pozele cu fosta sa iubită de pe rețelele de socializare. Imaginile au dispărut abia în momentul în care Theo Rose a declarat, în mod oficial, că nu mai formează un cuplu cu Alex Leonte.

„Alex știa de existența lui Anghel'

În primele declarații despre relația cu Anghel Damian, Theo Rose a susținut că Alex Leonte știa despre existența unui nou bărbat în viața sa. Aceasta a mărturisit că decizia despărțirii a fost una comună, întrucât lucrurile nu mai mergeau între ei.

„Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis', a explicat Theo Rose pe pagina sa de Instagram.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton