Jorge și Ramona Prodea au împlinit 9 ani de căsnicie: „Când alții ne bârfesc căsătoria, rămânem tot noi, eu și ea”

 Borcilă Andreea
.

Jorge și Ramona Prodea au împlinit 9 ani de căsnicie. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, în ciuda diferenței de vârstă de zece ani. Sunt mai împliniți ca niciodată, iar asta se vede oriunde apar în showbiz sau în social media. Cu ocazia aniversării relației lor, artistul a publicat câteva fotografii speciale, în care apare alături de soția sa, dar și un mesaj emoționant.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

După un an și trei luni de la divorțul de Alina Laufer, Jorge și-a cerut iubita în căsătorie, în 2013, deși credea că o să rămână burlac pentru mult timp. Câteva luni mai târziu, în același an, și-au unit destinele și au făcut pasul cel mare, de a se muta împreună. 

jorge-6jorge-6

Jorge sau George Papagheorghe, numele lui real, este un soț fericit, dar și un tată mândru. Artistul are trei copii, pe Carina, David și Ilinca. Carina este fiica lui din căsnicia cu Alina Laufer, David este băiețelul cântărețului cu actuala soție, Ramona Prodea, iar Ilinca este fiica soției dintr-o relație anterioară. 

Citește și: Jorge, despre soția lui, după zece ani de relație:'N-am cu cine să mă…'

Citește și: Cum arată soția lui Jorge în costum de baie la 49 de ani:”Abia am convins-o să…”

Citește și: Cum arată acum Cristiana Răduță, artista care cânta hit-ul „Amor, Amor”.S-a întors la prima ei pasiune

Citește și: Alexandru Arșinel, uitat de prieteni și colegi la azilul unde este internat:”E trist, nici un actor nu l-a vizitat!”

Jorge și Ramona Prodea au împlinit 9 ani de căsnicie

Artistul și soția sa au sărbătorit un eveniment extrem de important. Cei doi au împlinit nouă ani de când și-au unit destinele, iar astăzi sunt mai fericiți ca niciodată. Pe rețelele sociale, actorul i-a făcut o surpriză Ramonei Prodea și a publicat mai multe fotografii în care se îmbrățișează, se tachinează și își zâmbesc cu multă iubire, semn că sentimentele puternice dintre ei nu au dispărut niciodată. Mai mult, vedeta i-a transmis și un mesaj emoționant celei care i-a dăruit un copil.

„De 9 ani, de câte ori sufeream și mă lua nebunia, ma liniștea soția! De câte ori mă pierdeam și mă apuca blasfemia, mă îndruma soția! Când voiam „altceva' și mă apuca xenofilia, se reinventa soția! Când eram nervos și mă apuca sfădălia, mă calma soția! Când exgeram și mă lua megalomania, mă potolea soția! Când cheltuiam prea mult și mă păștea sărăcia, mă pondera soția! Când alții ne bârfesc căsătoria, rămânem tot noi, eu și ea, soția mea! Ești echilibrul meu, de 9 ani! La mulți ani, Pisoi!', a scris cântărețul, în social media.

Cum a cerut-o Jorge pe soția sa în căsătorie

Cererea în căsătorie a venit într-un moment de cumpănă, pentru că era într-o seară, după 12 noaptea, fetele dormeau, și noi tocmai ne decideam să ne despărțim. Eram în baie, plângând amândoi, iar în momentul în care ea mi-a zis: „Gata, avem prea multe încercări, nu merge!, eu i-am răspuns: „Decât să ne despărțim, nu mai bine ne căsătorim?. Și așa am cerut-o în căsătorie, în baie, pe jos.

Relația este din ce în ce mai bună, ne-am sincronizat incredibil, ne înțelegem reciproc din priviri. Anul acesta e foarte important pentru noi, deoarece schimbăm prefixul, Ilinca a împlinit 20 de ani, eu fac 40, iar Ramona, în toamnă, 50 de ani – vrem să sărbătorim cu timp mai mult petrecut împreună, să mergem în vacanțe. Ca în orice cuplu, au mai fost hopuri. Fiecare relație are nevoie de experiențe ca să evolueze, iar noi am avut diferite momente mai dificile pe care am învățat să le depășim împreună, pentru că doar așa putem crește, iar noi suntem recunoscători pentru tot ce s-a întâmplat. Noroc că am avut curajul să le depășim, a explicat Jorge, în exclusivitate, pentru Viva!.

Sursă foto: arhivă, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton