Feli a fost o victimă a bullyingului. În noul clip, “Omule, deschide ochii”, și-a vărsat tot amarul / MESAJUL emoționant al artistei

 Dumba Gabriela
.

Feli a fost și ea o victimă a bullyingului, fenomen definit ca fiind un comportament ostil/de excludere şi de luare în derâdere a cuiva, de umilire. Pentru a transmite un mesaj emoționant celor care au trecut prin experiențe similare, Feli a lansat clipul Omule, deschide ochii', prima filă din jurnalul ei muzical pe care-l denumește Feli din poveste' și care va fi dezvăluit publicului felie cu felie în următoarele luni.

FeliFeli

Omule, deschide ochii', prima felie din povestea ei, este un strigat în care artista și-a turnat tot amarul și bullyingul primit din partea celor care au descurajat-o la începutul carierei ei și prin care îndeamnă oamenii la bunătatea și frumusețea cu care s-au născut: Abia acum mi-am luat de mâna curajul să spun în versuri și muzică tot ce am auzit și simțit la începutul drumului meu în muzică. Îmi doresc că oamenii să fie atenți la ce strivesc în jurul lor atunci când vorbesc. Eu îmi trăiesc astăzi visul, după fiecare dezamăgire, m-am reconectat la origini și am mers mai departe pe drumul meu.', povestește Feli.

Lăsați artă să îmbrace Raiul asta de Pământ.' este îndemnul muzical al artistei către toți oamenii, indiferent dacă ei aleg calea artei sau nu.

Soundul noului ei proiect muzical este pop urban cu influențe tradițional românești: Eu simt povestea vieții mele profund conectată la origini, așa că am avut impulsul de a scrie refrenele acestui proiect în stil tradițional din dragoste față de folclorul românesc.'. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton