Sexy chiar și însărcinate! Gravidele din showbiz s-au pozat cu burticile la vedere și arată foarte bine!

 Dana Enache
.

Anul 2019 este, cu siguranță, al femeilor însărcinate! Unele aflate la prima experiență de acest gen, altele având deja copii, multe vedete așteaptă acum cu nerăbdare să nască! Vă prezentăm acum gravidele din showbiz-ul românesc în cele mai sexy ținute, semn că se mândresc cu rolul lor de femei însărcinate.

 

Roxana IonescuRoxana Ionescu

Se spune că toate gravidele sunt frumoase, dar trebuie să recunoaștem că cele din showbiz-ul românesc au reușit parcă să ne uimească! Anca Serea, Diana Dumitrescu, Flavia Mihășan, Ianna, Alina Pușcaș, Roxana Ionescu, Mihaela Călin, toate arată incredibil de bine! Și, din moment ce au reușit să-și mențină silueta, de ce să nu încerce și outfit-uri îndrăznețe, care să le pună trupul în valoare!

Anca Serea ne-a obișnuit deja cu faptul că nu se îngrașă deloc în timpul perioadei de graviditate, iar cea de-a șasea sarcină vine să confirme acest fapt. Deși mai are mai puțin de două luni până va naște, vedetei aproape că nici nu i se vede burtica, fotografiile stând mărturie, în acest sens.

Norocoase sunt și Diana Dumitrescu și Roxana Ionescu, aflate la prima sarcină. Ambele arată extrem de bine și, semn că sunt mândre de siluetele lor, nu au ezitat să se fotografieze în ipostaze sexy. Roxana, la o nuntă, îmbărcată într-o rochie provocatoare, iar Diana pe plajă, în costum de baie. Iar efectul este unul wow, în ambele cazuri!

Sarcina a fost o surpriză și pentru Adina Postelnicu, solista trupei Heaven care, la 40 de ani, își pierduse deja speranța ca va reuși să devină mamă. Dar iată că soarta a fost de partea ei, iar vedeta nu numai că arată, dar se și simte senzațional.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton