Melania Trump, roșie ca focul, să-i surâdă norocul! Soția lui Donald Trump a luat cina cu Prințul Charles într-o rochie de peste 7000 de euro!

 Oana Popoiag
.
Melania TrumpMelania Trump

Melania Trump continuă să fascineze cu ținutele ei usturător de scumpe în vizita oficială din Marea Britanie. După 'rafala' de rochii de designer din prima parte a vizitei, unde a impresionat-o pe Regina Elisabeta a II-a, soția Președintelui SUA a făcut senzație cu o rochie de peste 7000 de dolari, la cina cu Prințul Charles.

La aproape 50 de ani, Melania Trump continuă să fie unul din puținele lucruri pentru care Donald Trump poate fi apreciat. Dacă nu din alte puncte de vedere, măcar din punct de vedere al stilului, care, trebuie să recunoaștem, e desăvârșit la Prima Doamnă a Americii. Lucru ce a ieșit în evidență la vizita oficială a cuplului prezidențial în Marea Britanie, unde cei doi au întâlnit familia regală britanică.

Vizita de trei zile a familiei Trump în Marea Britanie a fost marcată de o serie de întâlniri cu oficiali și membri ai Casei Regale, timp în care Melania Trump a impresionat cu outfiturile alese. Fostul manechin a păstrat pentru final cea mai spectaculoasă ținută cu care, vorba proverbului, a rupt gura târgului. La cina oferită de Prințul Charles și Camilla Parker, Ducesa de Cornwall, Melania Trump a purtat o rochie roșie ca focul Givenchy, a cărui preț depășește lejer 7000 de euro.

Melania Trump, parada ținutelor scumpe în Marea Britanie

La întâlnirea de la Palatul Buckingham, Melania Trump a ales să poarte o ținute Dolce & Gabbana, albă, cu o curea albastră în talie, respectând eticheta englezească prin accesorizarea ținutei cu o pălărie cu boruri largi. Seara, la banchetul organizat de Regina Elisabeta a II-a,  Prima Doamnă a Americii a purtat o rochie Dior Haute Couture de culoare alba, accesorizată cu o pereche de mănuși lungi, elegante. Cireașa de pe tort a fost rochia Givenchy roșie, de la cina cu Prințul Charles. Doland Trump aproape că nu a mai contat în această vizită oficială.

Foto: Hepta

Citește și:

Andreea Bălan, de urgență la spital cu fetița cea mică. Care e acum starea de sănătate a micuței Clara

Fiica Elenei Băsescu a împlinit un an. Micuța Anastasia a moștenit cele mai frumoase trăsături de la părinți și bunici

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton