Eugenia Șerban arată spectaculos după e ce a învins cancerul! Care a fost cel mai greu moment prin care a trecut

 Dumba Gabriela
.

La 51 de ani, Eugenia Șerban este o adevărată luptătoare! A reușit să iasă învingătoare din lupta cu cancerul și nu doar că se simte foarte bine acum, dar și arată spectaculos. Eugenia nu poate uita, însă, cel mai greu moment prin care a trecut în lupta ei pentru viață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Eugenia Șerban a luptat nu cu una, ci cu două forme de cancer și a învins! A avut tot timpul încredere în puterile ei, nu a încetat niciodată să creadă că se va face bine și iată că a mai primit o șansă la viață.

Eugenia-2Eugenia-2

Eugenia Șerban, care a împlinit 51 de ani în noiembrie, a fost diagnosticată cu două forme de cancer (ginecologic și la sân) într-un singur an și a fost nevoită să stea 12 ore pe masa de operație. Acum, actrița este în culmea fericirii și se simte foarte bine. I-a crescut părul și l-a vopsit în albastru, iar energia ei pozitivă este molipsitoare, Eugenia fiind cea care le ridică mereu moralul prietenilor săi și omul la care ei vin mereu după încurajări.

Eugenia Șerban a făcut publice pe rețelele de socializare primele imagini cu noul ei look, iar fanii au felicitat-o imediat.

„Cât de superbă', „Frumoasă foc', 'Tu ești frumoasă oricum', 'Aș vrea să fiu și eu puternică ca dumneavoastră', „Arătați din ce în ce mai bine:))) Bravo!!!', „Fermecătoare mereu!', „Sunteți frumoasă, inteligență și optimistă', au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Citește și:

Relația neștiută dintre Cătălin Botezatu și Mădălina Manole: „Eram amândoi dezbrăcați, ne sărutam”

Cristi Borcea a recunoscut ce intervenții estetice are: „La 35 de ani mi-am făcut Botox”

Toni Grecu, primele declarații după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19: 'Obosesc repede. E pneumonie'

Cine a ajutat-o pe Eugenia Șerban să învingă boala

Eugenia Șerban susține că în momentele de cumpănă cel care a ajutat-o și i-a ridicat moralul a fost fiul ei, Lorans Bataineh, în vârstă de 27 de ani. În rest, a încercat să-și țină boala cât mai ascunsă și puțini au știut prin ce clipe grele a trecut, după cum a dezvăluit în premieră pentru revista VIVA!.

„Nu am vrut să știe nimeni. Erau doar câțiva oameni acolo(n.r. la petrecerea de ziua ei) care știau. Doctorul meu de la Spitalul Colentina, care stătea săracul cu ochii pe mine să nu mi se facă rău de la chimioterapie. M-ar fi doborât psihic dacă aș fi spus atunci în perioada aia că am cancer (când a aflat n.r) Îți dai seama cum apăream în toate ziarele. Nu aș fi rezistat și nu aș fi putut să înving boala. Acum sunt bine…', a povestit Eugenia pentru Impact.ro.

Cum se simte acum Eugenia Șerban

„Mă simt foarte bine, sunt OK și sper sa fiu bine în continuare. Îmi lipsește însă scena. Trebuie să merg la controale din șase în șase luni și să iau pastile vreo cinci ani de acum încolo. În perioada asta am stat în casă, îi gătesc băiatului meu o dată pe săptămână. Este în țară, stă cu iubita lui, ne vedem des acum. La începutul pandemiei a fost mai greu, lui îi era foarte frică. Venea la mine echipat, cu mască, cu mânuși, avea săracul răni pe mâini de la atâta dezinfectat. Nu mă lăsa să ies pe stradă fără mască. Am fost două zile munte și două la mare, unde nu era aglomerat', a declarat îndrăgita actriță.

Cel mai greu moment din lupta ei cu cancerul

Eugenia Șerban a mărturisit că nu intervenția chirurgicală de 12 ore a fost cel mai greu moment din viața ei, ci clipa în care a primit diagnosticul, șoc pe care îl retrăiește uneori.

„Nu operația în sine a fost cea mai grea, practic au fost trei operații într-una. Când am aflat că am cancer atunci a fost șocul mare, m-am gândit la moarte. Am avut norocul că l-am descoperit în fază incipientă. (..) Sfătuiesc oricare femeie să facă controale anuale pentru că e mai bine să-l găsești incipient', a mai declarat actrița.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton