Cum arată soția lui Sebastian de la Survivor. Sunt împreună de 7 ani

 Cica Cristina
.

Sebastian Chitoșcă de la Survivor are o poveste impresionantă de viață. Drama trăită de fratele lui l-a apropiat și mai tare de familie și l-a făcut să lupte și mai mult pentru cei dragi lui. Fostul fotbalist are o soție frumoasă, pe care o prețuiește și o respectă după 7 ani de relație. Iată cine este și cum arată soția Faimosului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Drama trăită de fratele lui Sebastian Chitoșcă a devenit, în timp, drama fostului fotbalist. A renunțat la carieră pentru a-și ajuta fratele să dispună de tratamentul costisitor de care avea atât de multă nevoie și a pus mereu familia pe primul loc. Nici faima, nici cariera nu au fost luate în calcul, când a fost vorba despre familie.

Familia, pe primul loc pentru Sebastian Chitoșcă de la Survivor

Sebastian Chitoșcă de la Survivor este un familist convins, care a făcut tot ce i-a stat în putință pentru binele persoanelor dragi.

Sebastian-Chitosca-1-2Sebastian-Chitosca-1-2

'Niciodată nu m-am gândit că doar la 26 de ani o să pun stop unei cariere destul de ok. Am fost la diferite cluburi importante unde am și jucat multe meciuri la nivel de liga I.

Niciodată nu știi ce probleme pot să apară în familie și pentru mine familia a fost mereu pe primul loc. Mereu am lăsat de la mine pentru familie. Trecând printr-o cumpănă foarte grea cu fratele meu, am decis că este momentul să mă retrag din sport pentru a fi alături de el. Fiind o problemă destul de gravă, între viață și moarte, e mai important să câștigi viața fratelui tău decât să câștigi meciuri sau faimă', a povestit Faimosul înainte de a pleca în jungla din Republica Dominicană.

Sebastian Chitoșcă: „Cuvintele sunt prea mici pentru a-ți arăta cât de mult te iubesc'

Sebastian Chitoșcă are o soție foarte frumoasă, Alexandra, alături de care a găsit sprijin, înțelegere și liniște. Au o relație de peste 7 ani. După aproximativ un an de relație au decis să se căsătorească, iar relația lor este solidă, bazată pe iubire, înțelegere și respect.

„Acum 7 ani te-am cunoscut, de 6 ani formăm o familie frumoasă, țin să-ți mulțumesc foarte mult pentru tot, cuvintele sunt prea mici pentru a-ți demonstra cât de mult te iubesc!', i-a transmis Sebastian Chitoșcă pe rețelele de socializare când au împlinit șapte ani de relație.

Citește și: Drama lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor:”Fratele meu avea 1% șanse să trăiască sau putea să rămână legumă”

Citește și: Cine este Sebastian Chitoșcă de la Survivor.Tragedia care l-a făcut să renunțe la fotbal

Citește și: Smiley vorbește pentru prima oară despre căsătoria cu Gina Pistol:„Nu exclud!'

Citește și: Cum resimt Ștefania și Speak diferența de 10 ani dintre ei:„Ea vrea să facă lucruri de care sunt sătul'/ EXCLUSIV

Soția lui Sebastian Chitoșcă: „Îmi lipsești enorm'

Mesajul Alexandrei transmis după ce Faimoții au câștigat jocul de comunicare l-a emoționat extrem de tare pe sportiv. Nu și-a mai putut stăpâni lacrimile și a izbucnit în plâns.

„Îți mulțumesc pentru acești șapte ani împreună. Îți sunt recunoscătoare pentru viața frumoasă pe care o trăiesc alături de ține și sunt atât de mândră că dintre miliardele de oameni, tu ești soțul meu. Îmi lipsești enorm, dar știu că am lângă mine cel mai puternic bărbat care va veni acasă doar învingător. Îți țin pumnii, te iubesc, dragostea mea.

Nu numai că am plâns, m-au trecut toate stările posibile pe care nu le-am simțit niciodată în viața mea. Am realizat că cel mai important lucru este să stai acasă cu familia. Știam lucrurile astea, dar nu atât de profund. Să îți iubești soția pentru că asta înseamnă să fii bărbat, nu să ai mușchi…” , i-a transmis soția Faimosului.

Sursa foto: Instagram, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton