Paris Hilton s-a logodit a patra oară. Cine este iubitul ei care a cerut-o în căsătorie

 Lupescu Anca
.

Paris Hilton a fost cerută de soție și s-a logodit, aceasta fiind a patra oară când vedeta se logodește. Iubitul ei este Carter Reum și este antreprenor. Cei doi sunt într-o relație de doi ani, iar momentul cererii în căsătorie a venit chiar de ziua ei, pe 17 februarie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Paris Hilton, în vârstă de 40 de ani, a primit un inel cu diamant marca Cartier, de la iubitul ei, de aceeași vârstă. Ea a mai fost cerută în căsătorie în trecut de către foștii ei iubiți, Jason Shaw, Paris Latsis și Chris Zylka, însă nu a făcut pasul cel mare cu niciunul dintre ei.

Momentul în care Paris Hilton a fost cerută în căsătorie a fost surprins de cameramanii care filmează pentru reality-show-ul ei, iar evenimentul a avut loc pe o insulă exotică închiriată în totalitate.

MYfROjdT5NcpHIuQcAZdMYfROjdT5NcpHIuQcAZd

De asemenea, imaginile cu momentul cererii în căsătorie au fost publicate pe site-ul lui Paris Hilton. La eveniment a participat și sora mai mare a lui Paris, Nicky, și soțul ei, miliardarul James Rotschild, fratele lui Paris, Barron Hilton II, împreună cu soția lui, dar și rudele viitorului mire – mama și fratele lui.

Paris Hilton și logodnicul său își doresc un copil

Cererea în căsătorie nu este o surpriză, iar asta pentru că Paris Hilton și Carter Reum au început deja tratamentul pentru fertilizarea in vitro, pentru că își doresc să aibă copii.

Paris a dezvăluit că își dorește gemeni, fetiță și băiețel, iar fertilizarea in vitro era singura cale. După gemeni, pentru Paris ar fi ideal să mai aibă unul sau doi copii.

Citește și: Ce copil frumos are Majda de la Survivor!Micuța Jaqueline a fost o victimă a rasismului

Citește și: Cum și-a cunoscut Costi Diță soția și cum a cerut-o în căsătorie:„Am avut senzația că am deranjat-o’ / EXCLUSIV

Citește și: Ce spun părinții lui Jador despre relația lui cu Georgiana:„L-a iubit și când era sărac’

Vedeta a mărturisit că deja știe că Reum o să fie cel mai grozav tată bazându-se pe felul în care interacționează cu fiica și cu fiul surorii ei Nicky, Lily Grace (4 ani) și Teddy (3 ani).

Sursa foto: https://parishilton.com/

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton