Emotii si stralucire la Gala Premiilor Gopo 2012

 Revista VIVA
.

Radu Aldea, operatorul filmului, a obtinut premiul acordat de asociatia colegilor sai de breasla, Romanian Society of Cinematographers (RSC) / Societatea Operatorilor din Romania.

Lungmetrajul de animatie scris, produs si regizat de Anca Damian, „Crulic – Drumul spre dincolo”, a obtinut statuetele pentru Cea ma Buna Muzica Originala (Piotr Dziubek), precum si pentru Cel mai Bun Sunet (Piotr Witkowski, Sebastian Wlodarczyk).

Dan Toader, creatorul decorurilor pentru „Daca Bobul nu Moare” (r. Sinisa Dragin), a castigat premiul pentru Cele mai Bune Decoruri, iar regizoarea Anca Miruna Lazarescu a primit atat Premiul Tanara Speranta, cat si pe cel pentru Cel mai Bun Film de Scurt Metraj.

„Vorbitor', productia HBO Europa Centrala semnata Radu Muntean si Alexandru Baciu, si-a adjudecat Premiul pentru Cel mai Bun Film Documentar.

„Melancholia' (r. Lars von Trier) a adunat cele mai multe voturi la categoria Cel mai Bun Film European, aducand distribuitorului Independenta Film cel de-al patrulea Premiu Gopo.

Momente emotionante, atat pe covorul roÅŸu, cat ÅŸi in cadrul Galei, au fost prilejuite de caÅŸtigatorii Premiilor Gopo pentru Intreaga Cariera – Iurie Darie, respectiv Intreaga Activitate – Tamara Buciuceanu-Botez. Aplaudati la scena deschisa, cei doi veterani ai filmului romanesc au oferit momente memorabile celor prezenti in sala, dar ÅŸi telespectatorilor.

Castigatorii Premiilor Speciale, asistentul de imagine Dumitru Gaita, respectiv Lidia Luludis au fost, de asemenea, emotionati de primirea pe care le-au facut-o colegi de breasla din toate generatiile.

Membrii echipei filmului „Nasa”, castigator al Premiului Publicului (acordat filmului romanesc cu cel mai mare succes la box office in anul precedent), inmanat de Stela Popescu si Alexandru Arsinel, au fost printre cei mai solicitati invitati ai serii, fiind cautati insistent pentru interviuri, fotografii si declaratii.

Dupa incheierea Galei, castigatorii au fost sarbatoriti in cadrul unei petreceri animate de DJ Teo, de asemenea in cadrul Platinum Business & Convention Center.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton