Emma Watson ia atitudine după ce a apărut cu tatuajul greșit

 Alina Dan
.

După cele întâmplate la petrecerea de după Oscaruri, organizată de Vanity Fair, când s-a afișat cu un tatuaj – manifest scris greșit, Emma Watson reacționează.

Actrița în vârstă de 27 de ani, devenită celebră în urma interpretării din 'Frumoasa și Bestia' și, ulterior, din seria 'Twilight', angajează artist tatuator. De fapt, angajează 'corector de tatuaje', după cum anunță chiar ea, în glumă, pe pagina de Instagram.

Emma Watson a mers la petrecerea de după Gala Oscar, organizată în Beverly Hills de revista Vanity Fair, afișând un tatuaj cu mesaj. Dorind să se alăture, chiar și numai din această perspectivă, curentului 'Time`s Up', Emma și-a tatuat temporar antebrațul drept cu mesajul 'Times Up'. Deși ar fi putut fi interpretată drept o greșeală voită, făcută cu scopul de a atrage mai mult atenția mesajului, concluzia a fost că tatuajul a fost greșit pur și simplu: 'îi lipsea apostroful între Time și s'

Tatuajul greșit al Emmei Watson

De aceea, actrița a postat pe pagina ei de Instagram un anunț mai puțin obișnuit: 'Post vacant de corector de tatuaje temporare. Experiența cu apostroful este necesară'.

FOTO: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton