Ce salariu are Simona Gherghe la ”Acces Direct”. Suma nu e deloc mică

 Stamen Diana
.

O vezi în fiecare zi pe micul ecran și pune multă pasiune în tot ceea ce face. Prezentatoarea TV nu a lipsit de la 'Acces Direct' decât atunci când a avut concediu de maternitate. Mulți s-au întrebat ce salariu are Simona Gherghe, iar acest detaliu s-a aflat. 

Prezentatoarea TV lucrează de ani buni la 'Acces Direct', unde face o muncă foarte bune. Tot timpul se implică în cazurile pe care le prezintă și atunci când e cazul să dea un sfat sau o mână de ajutor o face fără să stea pe gânduri. Simona Gherghe ar avea un salariu mare, aceasta ar încasa de la Antena 1 7000 de euro pe lună.

Potrivit informațiilor apărute în presă, salariul prezentatoarei TV poate crește atunci când publicul este din ce în ce mai numeros. Atunci când audiența este mare, Simona Gherghe ar primi un bonus din partea șefilor, potrivit libertatea.ro.

A devenit mămică pentru prima dată anul trecut

Simona Gherghe a devenit mamă pentru prima dată anul trecut. Prezentatoarea TV are o fetiță minunată pe nume Ana Georgia, pe care o iubește nespus de mult. „A venit pe lume Ana Georgia. E mică, frumoasă şi delicată. Şi mai important este sănătoasă. Are 2,3 kg, 48 de cm. A fost foarte vocală. Eu sunt ok, sunt la Terapie Intensivă. A fost totul perfect. S-a grăbit Ana a noastră​', a spus Simona Gherghe, imediat după ce a născut, pentru spynews.ro. Micuța Ana Georgia a venit pe lume în luna mai a anului 2017.

Simona Gherghe, Răzvan și Ana Georgia

Simona Gherghe, Răzvan și Ana Georgia

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton