Halle Berry arată la 51 de ani ca la 21! Actrița face furori pe covorul roșu

 Oana Pantazi
.

E prima și unica femeie de culoare care a câștigat Premiul Oscar pentru rol principal, are o carieră fabuloasă și, la 51 de ani, este una dintre puținele actrițe ce mai pot juca roluri de femei tinere. Halle Berry a demonstrat din nou, prin cea mai recentă apariție a sa, că vârsta este doar un număr.

 

Halle Berry a trecut prin trei căsnicii și este mama a doi copii, însă la 51 de ani are încă un look de adolescentă. La petrecerea Vanity Fair, eveniment care celebrează Premiile Oscar, actrița a fost în centrul atenției, trupul său fit fiind perfect complimentat de ținuta sexy pe care puține femei (în general, nu doar cele de vârsta ei) îndrăznesc să o poarte. Prezența lui Halle pe covorul roșu a lăsat literalmente asistența cu gurile căscate, starul arborând nu doar un zâmbet, ci și niște picioare de milioane.

E adevărat că Halle practică yoga și are un regim de viață extrem de sănătos, dar cu siguranță nu poți să arăți așa după ce ai trecut de jumătatea vieții decât dacă ai gene bune. Iar în ceea ce o privește pe Halle, moștenirea genetică și-a făcut treaba cu prisosință, deoarece diva a arătat fabulos pe covorul roșu într-un outfit Zuhair Murad cu mânecă lungă și decolteu amplu, dar extrem de scurt, care i-a scos la iveală trupul perfect. Cum Halle are niște picioare lungi, tonificate și lipsite de celulită, apariția sa spectaculoasă nu a rămas neobservată.

La fiecare ceremonie Oscar actrița a fost o apariție, însă, de data aceasta, din păcate, a lipsit. A compensat însă din plin la petrecerea Vanity Fair, unde, deși a purtat o rochie mai casual, a avut un look fresh și extrem de sexy. Părul lung, aranjat drept, și sandalele nude au completat perfect ținuta și i-au dat vedetei un aer adolescentin. Oricât de greu ar părea de crezut, cel puțin până acum, Halle Berry a câștigat în lupta cu timpul!

Halle Berry a făcut furori la 2018 Vanity Fair Oscar PartyHalle Berry a făcut furori la 2018 Vanity Fair Oscar Party

Oana Pantazi

Foto: Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton